Agurker kan lide sure jord?

October 23

Agurker kan lide sure jord?

Agurker er en sommer favorit og en alsidig grøntsag, fremragende i salater, dressinger og asiatiske dypning saucer. De kan også bevares i Lage form, leverer en lækker pift til hamburgere og sandwiches. Agurker kan trives i en mindre-end-perfekte pH, forudsat at planten er andre behov opfyldes, nemlig jord næringsstoffer, varme, støtte og solen.

pH niveau

Generelt bør jord være mellem 6 og 7. Ifølge Ed Hume frø foretrækker de fleste grøntsager en lidt sur jord, svævende lige under 7, men ikke lavere end 5,5. Den bedste måde at finde ud af din jord pH er at købe et testkit og prøve det selv. Hvis du aldrig har haft en køkkenhave i den placering, hvor du vil plante agurker, er det en god idé at have jorden testet af din lokale county udvidelse office. Jord test fortælle dig hvilke næringsstoffer, din jord har i overflod, som alvorligt mangler og hvad du kan gøre for at forbedre jorden.

Rige jord

Ændre din havejord med kompost eller vel alderen gødning før plantning agurker. Dyrke i kompost eller staldgødning så jorden er løs og smuldrende. Ikke blive chokeret hvis din jord ikke opfylder denne beskrivelse, da agurker kan vokse i mange typer af jordbund.

Fugtig jord

Agurk rødder sidde temmelig tæt på overfladen, så lad jorden tørrer ud. En drypvanding system er den bedste måde at sikre konsekvent fugtig jordbund, men uanset om du vanding i hånden eller ved drypvanding, et tykt lag af muld vil bevare jordfugtighed og holde rødder cool.

Varme temperaturer

Agurker, er ifølge filtypenavnet Ohio State University en subtropisk afgrøde. Agurker vil ikke tolerere kølige temperaturer, så ikke plante dem indtil dagtimerne temperaturer er godt ind i den 70 erne Fahrenheit og natten temperaturer hover omkring en balsamisk 60 eller ovenfor.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com