Hvad kan jeg bruge til at fjerne Rust fra min messing forkromet badeværelse lamper?

October 23

Hvad kan jeg bruge til at fjerne Rust fra min messing forkromet badeværelse lamper?

Mens messing forgyldt armaturer i dit badeværelse kan låne et look af elegance til dit hjem, tager det kun en lille smule af rust til mar deres udseende. Mens mange rust fjernelse prale produkter evne til at fjerne det nær ubesværet, du kan have alt hvad du behøver for jobbet i jeres hjem allerede.

Før du begynder

Det er vigtigt at fjerne den lampen fra væggen eller loftet og tegne pæren. Selv med lyset slukket er det stadig usikkert at bruge fugt hvor elektricitet er. Afhængigt af den lampen skal du skru det, så har de rigtige værktøjer til jobbet før tid og være forsigtig. Sikre, at armaturet er faktisk messing forgyldt og ikke solid messing ved at holde en magnet til det. Hvis magneten sticks, så er det messing forgyldt med et andet metal nedenunder. Hvis magneten falder af, det er messing og misfarvning er plette.

Prøv denne første

Skrub de rustne område med et rigtig fint stykke af ståluld. Gnid ståluld forsigtigt for at fjerne så meget rust som vil komme ud. Hvis rust pletten er lille, kan det være alt hvad du behøver at gøre. Hvis pletten er stadig og kan ikke blot være skrubbes væk, skal du overveje andre metoder.

Fjerne Rust

Brug en mild Sure, kan du nemt fjerne dvælende rust. Eddike og citroner er begge mildt sure er et naturligt alternativ til fjernelse af rust. Bland salt og hvid eddike i en tyk pasta og krat rustent området med det. Forlade pasta sidde på rust i mindst en time før skylning det ud. Du kan bruge citron, skær det i halvdelen og drys salt all over det. Skrub rust med saltet citron halvdelen tilføjer mere salt, hvis det er nødvendigt, indtil rust er væk.

Efter Rust

Vaske området med varmt sæbevand. Bruge en mild sæbe, som en blegemiddel gratis opvaskesæbe og skyl området godt. Tør lampen med et blødt absorberende tørt håndklæde og sæt det til side til slut lufttørring. Afhængigt af hvad stykket ser ud efter rust er blevet fjernet, det kan være nødvendigt at være malet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com