DIY: Toilet ventil & stopgarn

October 23

DIY: Toilet ventil & stopgarn

Under et toilet tank låg komponere en blanding af plast og gummi dele på toilettet indvolde. Et toilet plastik og gummi komponenter uundgåeligt bukke under for forværringen, forårsage lækager og kræve erstatning. Så længe du samle en ventil kit i den rigtige rækkefølge og købe et stopgarn, der passer til din tank, skal du kun fælles husholdning værktøjer til at udføre en DIY toilet ventil og stopgarn job.

Instruktioner

Erstatte et stopgarn

•Drej toilet tank vandforsyning ventil til den slukkede position. Skylle toilettet for at dræne vand fra tank.

•Tag toilet tank låg og sæt den til side.

•Grab den kæde, der forbinder Stopgarnet til toilettet flush håndtag. Følg kæden til dens forbindelse med håndtaget. Trykkes de klip, der sikrer den stopgarn kæde til håndtaget og Fjern kæden fra håndtaget.

•Skub stopgarns faner ud af de stillinger, der forbinder Stopgarnet til tanken. Trække kæden og knyttet stopgarn fra toilet tank.

•Sæt nye Stopgarnet klip til den flush håndtag. Skub den nye stopgarn faner på den tank forbindelse indlæg og placere den stopgarn undersiden inden for kampvognens flush rør.

•Depress tanken håndtere som om rødmen. Hvis Stopgarnet ikke rejser fuldt ud efter depression i håndtaget, unclip stopgarns kæde. Tage en lille smule af slæk i kæden ved at flytte klippet ned et link eller indpakning kæde rundt om armen engang. Trykkes håndtaget for at tjekke hvis Stopgarnet fuldt rejser og igen justere kæden efter behov.

Erstatte en udfylde ventil

•Drej vandforsyningen til toilettet. Skylle toilettet for at dræne vand fra tank. Fjerne den tank låg og sæt den til side. Opsuge vand tilbage i tanken med en svamp. Vride svampen i en spand.

•Sæt spand under udfylde ventil tilsluttes vandforsyningen linje. Denne forbindelse er under tankens ydre; Følg fødeledningen fra shut-off til tanken at finde forbindelsen. Drej levering linje møtrik mod uret for at skrue vandforsyning linje fra dens forbindelse til udfylde ventil. Hvis nødder ikke vil rokke sig, bruge en skruenøgle til at løsne møtrikken.

•Tag levering linje fra udfylde ventil og lad vand fra line og ventil til at løbe ned i spanden. Skru møtrikken, der sikrer udfylde ventil forsyning rør til toilet tank. Denne møtrik vises på undersiden af tank, gevind på del af de udfylde ventil, der stikker ud fra beholderen. Hvis nødder ikke vil rokke sig, afslutte en klud omkring møtrikken og vedhæfte slip-joint tænger over rag til at hjælpe med at løsne møtrikken. Fjern møtrikken fra udfylde ventil forsyning rør.

•REACH inde i kampvognen og fjerne gummi refill tube fra overløb rør. Overløb rør er adskilt fra udfylde ventil og forbindes til randen af den stopgarn flush rør. Træk den gamle udfylde ventil forsamling fra toilet tank. Placer den nye udfylde ventil gummipakning over den gevind del af den nye ventil forsyning rør. Skub pakning op i røret skaft, indtil det butts mod levering røret cirkulær rand. Indsæt forsyning rør gevind skaft gennem udfylde ventil hul i bunden af tanken. Nå under toilet tank og få fat i den gevind del af udfylde ventil forsyning rør.

•Sæt den nye ventil møtrik til gevind-delen af den forsyning rør, der stikker ud fra undersiden af tanken. Drej møtrikken med uret indtil hånd stramt. Afslutte en klud omkring møtrikken og helt stramme det med tænger; Drej forsigtigt hvis møtrikken er plast. Placer den nye ventil refill rør ind i overløb af røret. Vedhæfte vandforsyning linje til at udfylde ventil forsyning rør, stramning med en skruenøgle, hvis nødvendigt. Tænde vandforsyning på toilettet, give tank til at fylde og kontrollere for lækager.

Tips & advarsler

  • For at sikre, at du køber kompatible dele, fjerne toilet tank komponenter og tage dem til butikken, når du handler.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com