Hvordan at rengøre en ildelugtende opvaskemaskine

October 23

Hvordan at rengøre en ildelugtende opvaskemaskine

Sommetider du trække ud en belastning af retter og tænker "hvordan er det muligt de lugter værre efter jeg renset dem?!" Få ikke på dig selv - eller dine appliance - selv de reneste opvaskemaskiner får ildelugtende tider! Følg denne guide for at fjerne lugt fra din opvaskemaskine og holde det fra overførsel til du retter!

Instruktioner

•Først, kontrollere vandet andre steder i dit køkken og hus og sørge for det ikke lugter. Undertiden er ildelugtende opvaskemaskine produktet af nogle kemiske findes i vandet. Hvis du vand lugter sjovt i andre områder af dit hus, ringe til din lokale vand afdeling og spørge om vand - der kan være et bakterier eller pH ubalance, der forårsager lugt (og kan være potentielt skadelige for dig!)

•Rengør ud filteret mad. Dette er normalt placeret i ryggen bunden af vaskemaskinen og bruges til at fælde mad under rengøring cyklus. Undertiden madrester sidder der og kan forårsage lugt over tid.

• Giv din opvaskemaskine bagepulver badekar. Rens alle retter fra indersiden og sætte bagepulver i stedet hvor vaskemiddel normalt går. Sæt den til en normal vask og lad det lufttørre. Dette vil både rense og deodorize enheden, og fjerne enhver vedvarende lugt.

•Du kan også køre trin over ved hjælp af hvide eddike så godt, men dette er en mere ekstreme middel og kommer med prisen skulle køre gennem vask to gange for at fjerne eddike lugt.

•Consider kræver en appliance reparation mand, hvis lugten fortsætter. Måske mad fanget der i et område af den enhed, du er uvidende eller ikke kan komme til, og dette kan forårsage dårlig lugt.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at rengøre din opvaskemaskine med blegemiddel eller kemisk baserede renere - Husk, at du vil være at spise ud af de plader, du kører igennem, så du ikke ønsker at risikere at få disse produkter på din foodware!

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com