Forskellige typer af hegn

October 24

Forskellige typer af hegn

Hegn kommer i mange forskellige typer, stilarter og designs. Du kan også vælge at bygge dit hegnet fra en bred vifte af materialer. Hegnet du vælger du bør passer til dit behov for prøvelokalet samt tilfredsstille din æstetiske lyster. Et andet element, der går ind i processen med at vælge et hegn er overkommelige priser. Husk på, hvor meget jord, du planlægger at dække med dit hegn, når du tænker om hvilken slags hegn du har råd til.

Stakit

Den lave, hvide stakit er et passende valg for dem, der ønsker noget nyttigt og æstetisk resonant. Den traditionelle stakit låner straks dit hus en nostalgisk fornemmelse. 2 - 4-fods højde ligeledes tillader jer hen til opbevare yngre børn og mindre dyr fra undslippe.

Lukket plankeværk

En lukket plankeværk er konstrueret af de komponenter, der omfatter lodret træ planker og vandrette skinner. Højde og mangel på mangler i materialer gør lukket bord hegn ideel for dem, der søger privatlivets fred.

Gitter hegn

Gitter hegn er oprettet fra en ramme holdes oppe af stillinger, der i jorden hver 6 til 8 fod. Latticework giver en lille grad af observation gennem hegnet. Et meget effektivt valg for gitter hegn er at tillade vinstokke at vride gennem de små huller. Vinstokke er en specielt flot æstetiske finish til gitter hegn, der også være nyttigt, hvis du nyde frugt eller gøre dig egen vin.

Gennemsigtige paneler

"Ortho's Home forbedring encyklopædi" tyder på, at du bruger hegn lavet af gennemsigtige paneler i naturlige omgivelser med stor diskretion på grund af potentialet for ridser. Denne type af hegn er lavet af plast og glasfiber paneler, der er gennemsigtig eller uigennemsigtig. Fordi panelerne kræver en mere stiv ramme end øvrige hegn materialer, skal du angive gennemskinnelige panel hegnspæle tættere sammen.

Split jernbane hegn

"The Complete Book af hjem forbedring" tilbyder idéen om at knytte trådnet til simple split jernbane hegn for dem der søger en mere sikker barriere. Split jernbane hegn uden trådnet er en overkommelig valg, hvis du har en masse af jorden til at dække fordi denne type af hegn kræver langt mindre materiale, samt bygning indsats, end andre typer af hegn. Du kan effektivt konstruere en split jernbane hegn fra kun én eller to vandrette skinner tilsluttet indlæg.

Chain Link hegn

"Den komplette udendørs Builder" anbefaler kæde link hegnet til dem, der søger til styrketræning, holdbarhed og økonomi, når du vælger materiale. At gøre en kæde link hegnet er en gør det selv projekt forholdsvis enkel, så længe din ejendom er niveau, og du har fået det rigtige udstyr såsom en indhegne båre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com