Hawaiian sne planter

October 24

Hawaiian sne planter

Selvom navnet kan synes som et oxymoron, er sne planter, også kaldet Hawaii sne bush eller Breynia nivosa, hjemmehørende i Hawaii. De har med held været transplanteret til fastlandet USA, ved at blive populære dekorative planter for mange nordamerikanske hjem gartnere. De forskellige nuancer af planten komplimentere mange traditionelle eller moderne tema haver og er let at vokse både i en plante seng og i potter.

Farve

Hawaiian sne plante kaldes undertiden en busk, fordi det vokser i en afrundet, busket form. Dens navn kommer fra de hvide plamager på sin grønne eller lys lilla blade.

Vanding

Jorden omkring planten bør føle kølig og fugtig, når du indsætter din finger ind i det. Vand planten, hvis den omgivende jord føles varm og tør. I rigtig varmt, solrigt betingelser ud over vanding anlægget, bør du også tåge det med koldt vand for at fugte det.

Klima og temperatur

Fordi det er en tropisk plante, vil en hawaiiansk sne plante billetpris bedste i kystområder, med masser af skygge i varmere klimaer. Hvis du bor i en region med ekstreme kulde om vinteren, vil dit anlæg mister sine blade og farve. I foråret, vil beskæring anlægget og flytte det til en solrig plet genoplive den. Hvis planten er indkapslede, bringe det i vintermånederne.

Insekter/skadedyr

Hawaiian sne planter er ikke meget modtagelige for insektangreb. Red spider mider, men kan angribe dem. Du kan afværge disse skadedyr ved plantning af en ring af morgenfruer omkring sne planter eller let sprøjtning på dit anlæg.

Højde

Disse planter kan nå 8 fod, hvis venstre unpruned. Beskæring vil tillade en hawaiiansk sne plante til at blive helt busket og give det et bedre udseende. Du kan også dyrke planten som en hæk. Hvis du planter dem 3 til 6 fod fra hinanden, vil Hawaiian sne planter vokse flere fod høje. I en have, men vil at lade planten til at vokse naturligt, snarere end at forsøge at give det en boks form, se bedre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com