Gør lydisolering sag for en vask?

October 24

Gør lydisolering sag for en vask?

Lydisolerende materialer Skift nå lydbølger måde dine ører, dæmpende og udvande disse lyde. Materialer som akustiske skum og lydisolering maling typisk vedrører vinduer, vægge, gulve og andre områder af dit hjem. Hvis du har en ældre vasken, kan du overveje at bruge disse materialer i køkkenet. Lydisolering en vask er ikke obligatorisk, men noget du kan finde nyttige.

Overvejelser

Nyere dræn fremstillet af glasfiber eller lettere vægt materialer gør ikke den samme mængde støj som ældre dræn. Kobber dræn er berygtet for lyde forårsaget af metalplader eller retter støde mod siderne af vasken og lyde forårsaget af vand farende ud i vasken. Uanset om du lydisolerede din vask, afhænger af din personlige præferencer. Hvis støjen er generende, skal du bruge en metode, der blokerer for støj.

Mass-Loaded Vinyl

Mass-loaded vinyl eller MLV, er egnet til lydisolering en køkkenvask. Den vinyl frakker nedenunder nederst side af vasken, hvilke mufler lyder inde i vasken. Skær et stykke af MLV, den samme form og størrelse som bunden af vasken. Åbn skabene under vasken til at afsløre i bunden af vasken. Test stykke du skær mod vasken og trim off enhver overskydende vinyl. Påfør et tyndt lag af spray lim til bunden af vasken, og tryk på vinyl mod limen. Brug små stykker af gaffatape eller malertape på siderne, sikring af vinyl klæbende og vask.

Akustiske skum

Akustiske skum hjælper blok lyde lavet af din vask, især hvis vasken sidder på toppen af et kabinet med opbevaringsplads nedenunder. Kabinettet skaber en ekkoeffekt, som sender lydbølger genlyde gennem området. Skære akustiske skum i små stykker og ting i stykker i områderne bag og under vasken. Hvis du kan høre lyde fra renovationsafgifter eller varer gå ned i afløbet, wrap rør med mere akustisk skum. Vedhæfte skum til rør med gaffatape.

Hurtig lydisolering metoder

Lydisolering din vask kræver ændring af området omkring basen, da lyde kommer fra dette område. Fylde skabet under vasken med forskellige genstande kan bidrage til at ændre form af lydbølger. Line kabinetter med rengøringsmateriel, gryder og andre objekter. Der dækker indersiden af kabinetter med gamle tæppe rester også diffunderer form og lyden af bølgerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com