Hvordan man laver Mustang druer bærer frugt

October 24

Druer bære lange, afsluttende vinstokke, dusky løv og saftige afgrøder hvert år for hjem gartnere, og kræver særlige forhold i hjemmet haver. Disse varme-sæson afgrøder nyde længe frostfrit sæsoner, generøse solen og god ernæring, og kan ikke bære deres frugt uden disse betingelser. Mustang druer er vilde Texas indfødte og bære stærkt duftende, sød frugt over for ekstrem varme og tørke. Hvis din mustang vinstokke nægter at producere, træffe nogle specifikke foranstaltninger i det tidlige forår til at tilskynde dem.

Instruktioner

•Prune etableret mustang vinstokke i slutningen af vinteren før de begynder deres foråret vækst. Vinstokke bære frugt på nyt træ og bære deres bedste høsten med beskæring. Skære væk alle, men fire til seks tværgående Stokke på vinranke. Sveske hver af disse cants til fem til 12 knopper. Hver knop producerer nye skud for blade og grape produktion.

•Sæt et espalier eller arbor bag vinstokke hvis du ikke har en. Binde laterale Stokke og vigtigste druesorter til espalier eller arbor, og træne din resterende laterale Stokke langs ledninger på et espalier. Vinstokke behøver fuld sol og luft eksponering, hvis de er til at vokse og producere frugt.

•Amend jorden omkring hver vinstok for bedre dræning og jord conditioning. Vinstokke vokser og frugt bedst når de har tilstrækkelig ernæring og løs jord for dyb, sund rodvækst. Drej 4 til 5 inches af organisk kompost i det øverste lag af jord, og grave så dybt som du kan uden at forstyrre rødderne. Kompost giver også vandet løbe ned til rødderne lettere.

•Fertilize mustang vinstokke at tilskynde løv vækst, blomstring og frugtsætning. Giv hver grapevine 1 pund 10-10-10 gødning før nye foråret vækst starter. Bland gødningen i jorden omkring grapevine med 6 til 12 inches af plads mellem vinstok og gødning trunk.

•Kapacitet vinstokke med 2 inches af vand efter gødskning, og hver uge derefter. Mustang vinstokke er hårdføre til tørke, men kan ikke producere frugt uden tilstrækkelig fugt. Muld jord omkring vinstokke med 2 inches af økologiske muld til at bevare fugt og varme.

Tips & advarsler

  • Vinstokke producerer ikke frugt indtil deres tredje eller fjerde sæson.
  • Mustang druer kræver fire til seks timers solskin hver dag til frugtsætning. De kan ikke bære frugt i fuld skygge.
  • Mustang vinstokke vokser til 30 til 40 fod i højden uden beskæring.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com