Den rigtige måde at støvsuge en i-jorden Pool

October 24

Den rigtige måde at støvsuge en i-jorden Pool

I-bassiner kræver regelmæssig vedligeholdelse for at holde dem ser godt samtidig også holde vandforsyningen sikkert til svømning. Store og små vragrester kan flyde i poolen fra luften eller efter at være faldet fra nærliggende træer, og denne snavs skal fjernes på en regelmæssig basis. En pool vakuum vil hjælpe med at forhindre snavs fra akkumulere der en pool filter ikke kan fjerne sig selv.

Bruge en Pool-specifikke vakuum

Du har brug for et vakuum, specielt designet til pools til effektivt rense poolen. Traditionelle støvsugere er designet til tæpper og gulve og sikkert plads til ikke vandet i en swimming pool. Ligeledes, en shop-vac er designet til at håndtere vand men vil fylde op for hurtigt for at støvsuge din pool effektivt. I stedet skal du bruge enten en automatiseret pool støvsugning robot, som er designet til at kravle langs gulvet i en pulje til at vælge op snavs eller en ordentlig slange, vedhæftet fil og vandpumpe til at udføre opgaven manuelt.

Undgå utætheder

Luften er din fjende, når de forsøger vakuum en pool. Hvis nogen luft bliver inde i dine slanger eller pumper under støvsugning processen, eller hvis du ikke udtømme luft ordentligt før starten, du vil ikke få ordentlig sug og bliver nødt til at starte processen forfra igen. Forbinde slange af din vakuum over retur ventilen af din pool filter, mens anden enden af slangen er undervands vil tvinge al luft ud af linjen, så du kan skabe optimale sug. Du kan derefter Tilslut slangen til vakuum pladen samtidig holde det neddykket. Enhver tid du se bobler kommer op i poolen, luften er synderen, og du kan have en utæthed i en slange eller ventil er påvirker ydeevnen.

Vakuum regelmæssigt

Hvor ofte du skal støvsuge, afhænger af hvor du bor, og hvad miljøet er omkring poolen. En swimmingpool med flere fyrretræer omkring det skal meget mere hyppig støvsugning end en swimmingpool i midten af en konkret lounging område uden nogen planter. Ved hjælp af en pool dække, når puljen ikke er i brug er også en effektiv måde at reducere hyppigheden af din pool, støvsugning, da det forhindrer snavs i at infiltrere vandet når puljen ikke er i brug. Støvsugning swimmingpool når en uge som hovedregel vil hjælpe holde pool gulvet rent og poolen ser selv sit bedste.

Alternativer

Nogle vragrester kan være for stor for selv pool vakuum til at håndtere. Som et resultat, skal du bruge en pool net til at fjerne eventuelle ekstra store rester, såsom grene før du begynder den støvsugning proces for at undgå at beskadige dit udstyr. En pool vakuum kan også have beføjelse til at fjerne aflejringer fra pool væggene ikke, i hvilket tilfælde bør du overveje at bruge en pool børste. Penslen skaber mere friktion mod pool's overflade og kan løsne indskud, der vil enten blive fjernet af filteret pool eller fjernes under støvsugning processen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com