Hvordan man dyrker blomster i Potter

April 27

Hvordan man dyrker blomster i Potter

Container haver lysne vores hjem og terrasser med farvestrålende blomster, friske urter og andre potteplanter. Det er nemt at dyrke blomster i en gryde i løbet af året, både indendørs og ud. Vælg blomster, som allerede blomstrer på din lokale landskab levering butik eller starte din container haven fra frø. Pleje og transplantation dine planter er enkel, hvis du følger disse trin for trin instruktioner.

Instruktioner

•Plant din blomst frø seks til otte uger før den typiske sidste frost for din del af landet. Dette vil tillade dig at flytte dine potteplanter blomster udenfor for frisk luft og solskin. Plante dine blomsterfrø når som helst, hvis du planlægger at holde din blomsterkrukker inde.

•Fyld de enkelte bakker på seed tray ¾ fuld med en jord blanding specifikt designet til at hjælpe frøene spire. Du kan finde alt du har brug for at plante blomsterfrø på din lokale rabat, home improvement eller landskab butik.

•Læs instruktioner på blomsten frø pakke for antallet af frø i hver enkelte bakke. Våd jorden før plantning frø, så de er fugtige, ikke gennemblødt. De fleste blomster ring for en til tre frø skal trykkes en fjerdedel til en halv måde i jorden. Følg instruktionerne på din blomst frøposen til optimal udplantning.

•Sæt frø bakke i et vindue for varme. Du kan også købe en opvarmning mat, en grow lys eller et lille drivhus, men så længe du fastholder temperatur mellem 72 og 85 grader F og tilbyde et par timer af lys hver dag, din frø bør være fint. Når frøplanter spire og planterne emerge, give mere lys på daglig basis fra sollys eller fra en stærk lampe. Fodre de små planter små mængder af flydende gødning hver anden dag som du vand dem.

•Transplant planter i større Potter når planterne er 4 til 5 inches høj. Tilføje pottemuld til din urtepotte op til en tomme eller så fra randen. Flytte jorden og skabe en åbning for planten i midten af Urtepotten. Fjerne planten fra frø bakke ved at løfte det lige op, og Placer det i beholderen. Udskifte jorden omkring bunden af planten og klappe det fast for at sikre anlægget.

•Kapacitet den transplanterede blomst og placere den i solen. Læs vejledningen på din frøposen for at finde ud af, hvor meget sollys dine blomster foretrækker og Læg urtepotten derfor så dine blomster vil vokse til deres bedste potentielle.

Tips & advarsler

  • Flydende gødning tilbyder en gang hver uge tilstrækkelig næringsstoffer for dine potteplanter blomster.
  • Kingsize ikke dine blomster.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com