Kan jeg falde gennem et brusebad, hvis træet er rådnet?

October 24

Brusebad og andre VVS-armaturer i dit badeværelse kan veje en betydelig mængde, og de understøttes af gulv bjælker, der sidder mellem færdig badeværelsesgulvet og loftet for rum under badeværelset. Hvis gulvet strøer rådner op, og du ikke gør noget for at ordne situationen kan til sidst bruseren og andre anlæg, driftsmateriel falde ind i stuen nedenfor.

Træ Rot

Træ, der har været udsat for en højere end normal mængde fugt kan rådne fra svampe eller skimmel vokser i eller på træets overflade, efter William F. Lyon på Ohio State University udvidelse. Som svampe eller skimmel vokser på træet, nedbryder træets struktur. Til sidst, træ smuldrer eller bliver svampet og kan ikke længere støtte nogen vægt lagt på det. Dette betyder ordet strøer under eller i nærheden af dit brusebad kan mislykkes over tid, og i sidste ende, hvis venstre ubehandlet, bruseren kan falde igennem gulvet.

At forhindre lækager

For at undgå, at bruseren eller nogen andre armatur i badeværelset, falder gennem gulvet, er den bedste metode at forhindre lækager, der indfører vand i undergulvet. Du kan se over alle caulking omkring VVS inventar i dit badeværelse, fjernelse af beskadigede caulk og anvende en frisk perle til at holde fugt fra siver ud gennem sprækkerne. Være på vagt om vand på badeværelsesgulvet, og ser i skabet under vasken på en regelmæssig basis, da vandet kan utæt under vasken uden dit mærke. Også, ikke skylle et toilet, når du kender dets afløb er tilstoppet, da dette kan sende vandet cascading ned på gulvet og ind i undergulvet.

At finde den rende kilde

Hvis du bemærker en vand bejdse eller dryppende vand på loftet under dit badeværelse, finde kilden til lækagen så hurtigt som muligt. Procrastinating finde lækagen betyder, at vandet vil fortsætte med at lække, skabe flere vandskader og øger risikoen for gulv bjælker svækkelse. Adgang til undergulv for at observere den læk, som kræver, at du skære et hul i loftet med en gipsvæg kniv. Når du kan se i undergulvet, kigge efter vand pletter og tilstedeværelsen af vand, således at du kan spore vandets vej tilbage til det generelle område af lækagen. Hvis du ikke kan fortælle om lækagen kommer fra en hane eller afløb samling på et VVS armatur som bruseren, kigge i undergulvet for tegn på utæt vand, mens en anden person kører hanen, fange vandet i en beholder i stedet for at lade vandet gå ned i afløbet.

Reparation

Når du er klar over gulvet i bruseren bøjer eller det er blevet svampet, skal som begge er tegn på strøer rådner op, du rive fra hinanden badeværelsesgulvet for at erstatte de rådnende strøer. Dette kan betyde du skal fjerne brusebad pan, vælte toilettet eller flytte andre inventar i badeværelset. Hvis du ikke er komfortable med rive op Badeværelse Gulvbelægning og installere nye strøer, leje professionel hjælp.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com