Hvordan man opbygger en trappe på en Treehouse

October 25

Hvordan man opbygger en trappe på en Treehouse

Hver treehouse brug trappen fra jorden til treehouse sig selv, og med en lille smule planlægning og arbejde, kan du bygge trappen selv. Opbygning af trapper for en treehouse er svarende til opbygning af et sæt trapper for et dæk. Trappen er typisk lavet af træ. Hvis din treehouse er for højt op for et enkelt sæt trapper, kan du tilføje platforme mellem mindre trappe sæt og få dem wrap omkring dit træ.

Instruktioner

•Calculate stigende og køre din trappe. Lægge et bræt fladt på gulvet i treehouse. Måle den lodrette afstand fra jorden til bunden af bestyrelsen til at finde din løbetur eller hvor høj din trapper skal være. Tag køre nummer og dividere det med 7, som er den typiske stigning af en individuel trappe. Dette vil fortælle dig hvor mange trapper du har brug for i din trappe. Hvis dit svar er ikke et lige tal, nedrundes og opdele din køre af den nye figur at få den rigtige anledning til hver trappe.

•Klippe fire 2 af 12 plader i stringere for din trappe ved hjælp af en rundsav. Bruge en indramning firkantet med trappe markører foranstaltning, hvor hver af trappen skal. Hvis du er usikker på pladsens målinger, måle hver af stigningerne og slidbaner med et enkel målebånd. Slidbaner er typisk mindst 10 inches lang. Markere dine målinger med en blyant, og oprette stiplede linjer. Bruge en rundsav til at skære ud trappetrin i hver stringer. Skåret væk eventuelle overskydende længde fra brættet, når du er færdig.

•Klippe to 2 af 8 strøer ca 8 inches længere end den planlagte bredde af dine skridt. Knytte disse bestyrelser til bunden indramning af treehouse hvor du planlægger at fastgøre trappen. Dette vil tilføje styrke og støtte til dine trapper. Space stringere jævnt fra hinanden med toppen af hver stringer mod de vedlagte strøer. Skrue eller søm stringere til strøer. Forlade omkring 4 inches af tværbjælke gratis på hver side.

•Block første trin ved hjælp af de supplerende træstykker 2 af 8. Mål bredde, dybde og længde af den øverste trin af din trappe. Skære en bestyrelse for hver side af det første skridt og langs anledning. Vedhæfte boards inde den første trappe til at styrke trappen. Skrue eller søm et bord på indersiden af hver udenfor riser. Vedhæfte den endelige længere board på tværs af anledning til at konstruere den første skridt.

•Measure bredden af hvert trin anledning. Skåret en 1 af 8 i bestyrelsen stykker oprette risers. Hvert trin har brug for en riser. Vedhæfte bestyrelser til stigningen i hvert trin ved hjælp af skruer eller søm.

•Measure bredde af hver trapper slidbane. Klip 2 af 6 pyntede boards til bredde. Placere og vedhæfte to til tre pyntede brædder på tværs af hver slidbane plads, afhængigt af dybden af trappen. Forlade cirka en ottendedel tomme mellem hver bord og næste, som du lægger dem til ethvert bord hævelse som følge af fugt.

Tips & advarsler

  • Lad din boards sidde udenfor i en overdækket plads til op til en uge før du kan bygge din trappe, for at give boards tid til at svulme op og justere til temperaturen.
  • Antallet af 1-by-8 bestyrelser og 2 af 6 pyntede boards du behøver vil variere afhængigt af antallet af trin, du skal. Beregne din stige og køre, før du køber bestyrelser for at spare dig tid senere.
  • Bære sikkerhedsudstyr såsom beskyttelsesbriller, når du arbejder med værktøjer, såsom Save.
  • Test din trappe byggeri for stabilitet, før du tillader børn at spille på din treehouse trappe.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com