Hvad kan bruges til at få en rynket og valsede tæppe at lægge fladt?

October 25

Hvad kan bruges til at få en rynket og valsede tæppe at lægge fladt?

Tæpper udvikle rynker og folder fra mund trafik, møbler og generelle slid og ælde. Rynkede tæpper ikke alene forringer udseendet af tæppet, de er farlige, fordi de får folk til at rejse og falde. Det er vigtigt at adresse rynker som hurtigt som muligt. Vedvarende rynker er mere vanskelige at fjerne, og de i sidste ende forringe kvaliteten af tæppet.

Ruller et tæppe

Et nyt tæppe af tæppe kan pådrage sig, folder og rynker mens transporteres i bilen på vej hjem fra butikken. Rullende tæppet og derefter ruller et nyt tæppe eller tæppe korrekt hjælper med at forhindre rynker og folder. Lå tæppe på gulvet og gnid tæppe med din hånd for at afgøre, hvilken retning lur kører i. Rul løber så stramt som du kan med nap opad. Roll tæppet så lige som muligt. Rul langsomt at udjævne det med din hånd så gå. Det hjælper med at hverve en ven og ekstra par hænder under denne proces.

Strygning

Ved hjælp af damp og varme er en af de bedste måder at fjerne stædig og vedholdende rynker. Fjern isolerede rynkede områder med et strygejern. Placer en tyk håndklæde over de rynkede område. Let fugte håndklæde med en sprayflaske eller knappen damp på strygejernet. Sæt strygejernet på en høj indstilling. Place jernet på håndklæde. Anvende en fast og konstant mængde pres med jern og jern i retning af nap. Bruge en damp renere ff tæppet er mere alvorligt krøllet. Damp rense tæppet og placere det udenfor på en tørresnor i solen for at tørre.

Tape

Tæpper har tendens til at glide rundt på hårdttræ gulv og dette forårsager tæppe til at rynke eller flok op i visse steder. Sted et par stykker af tæppe tape i bunden af tæppet at sikre tæppe på gulvet og at forhindre rynker. Hvis tæppet er allerede rynket, strække tæppet ud så meget som muligt omkring det rynkede område og sted tape på den nederste side nedenunder rynke. Placer tæppet på gulvet og fortsætte udglatte rynker med din hånd.

Vægt

Placere bøger og andre tunge genstande over genstridige områder hjælper med at glatte ud rynker og hjælper tæppet lå mere glat og fladt mod gulvet. Strække ud rynke og derefter lægge en bog eller tunge objekt på urolige stedet. En bog virker godt, fordi det har en flad overflade. Lå adskillige bøger oven på hinanden for at øge vægten. Forlade bøgerne på området i flere dage.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com