Hvordan man laver hårdttræ gulv renere

October 25

Trægulve er smukke i ethvert hjem, og de fleste mennesker bruger kommercielle rengøringsmidler til at rense deres trægulve. Disse kemikalier kan være hård og fuld af kemikalier, der er skadelige for mennesker, kæledyr og miljøet. Ved at gøre din egen gulv renere, eliminere du de skadelige kemikalier og rengøring med jord-venlige produkter, der er naturligt nedbrydeligt.

Instruktioner

•Kombiner 1/2 kop eddike og en af gallon af varmt vand i en spand. Brug dette til at rengøre gulvet. Syre i eddike skærer igennem olie, snavs og snavs. Sørg for at skylle gulvet med rent vand før polering.

•Mix 1/2 kop eddike og 1/2 kop vegetabilsk olie i en spand. Dette er en træ gulv polsk, som du buff i gulvet med en blød ren klud. Olien tilføjer lidt glans til dit gulv, mens eddike forhindrer olie fra sidder på toppen af træet og gøre gulve fedtet.

•Opbevar blandinger i et køligt og tørt område. Eddike har et næsten ubegrænset holdbarhed. På grund af den sure karakter af det, det er self bevarelse og kræver ikke køling. Polske dog indeholder olie og vil adskille, der kræver ryster inden den næste brug.

Tips & advarsler

  • Destilleret hvid eddike er bedst for rengøring. En anden mulighed er æblecider eddike. Det kan ikke have så stærk en virkning, men det er heller ikke som barske duftende.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com