Kan du graver op Rose buske om vinteren?

October 25

Kan du graver op Rose buske om vinteren?

Der er flere metoder til winterizing roses for at beskytte dem mod kulde, herunder grave rose op af jorden. Den bedste metode er afhængig af typen af rose. Husk at markere din roser samtidig winterizing så du kender sorten under jorden og plantning placering.

Træ Rose

All-American Rose udvælgelse lister grave træet steg som den bedste metode til overvintrende plante i nordlige klimaer. Placer træet fjernet steg i en 12 - 18-tommer dyb grøft og fylde jorden omkring planten. Tilføj et ekstra lag af vinter beskyttelse ved at placere 3 til 4 inches af økologiske muld over toppen af renden.

Bush Rose

Busk sorter af roser kræver ikke grave for vinteren beskyttelse. University of Illinois udvidelse viser højen dækker som den mest almindelige metode til winterizing rosenbuske. Dække buskene med en 10 - 12 tommers høj højen fremstillet af en jord og organisk kompost blanding.

Overvejelser

Undgå at tage jord fra haven område omkring roserne, når du opretter mounds eller jord dækker for vinteren beskyttelse. Dette vil reducere mængden af jorden omkring planternes rødder og øge risikoen for vinteren skade. Beskære ud i toppen af træet steg før om vandret i renden for Vinterklargøring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com