Hvordan man laver en blomst Arrangement med røde roser

April 29

Hvordan man laver en blomst Arrangement med røde roser

Røde roser har længe været den mest romantiske blomst og er anses af mange for at være blandt de mere smuk floral muligheder. Tilføje dit personlige kreative flair til røde roser og skabe one-of-a-kind blomsterdekorationer. Det er nemmere end du måske tror!

Instruktioner

Hvordan man laver en blomst Arrangement med røde roser

•Trim stængler af dine roser og andre blomster du planlægger at bruge. Skære stænglerne på en vinkel for bedste vandoptagelse. Arrangere forskellige blomster omkring roserne. Bruge flere roser end andre blomstrer og plads roserne i et ensartet mønster, spækket med andre blomstrer, grønne områder eller baby's breath. Sikre stilke med blomster tape eller streng. Sæt ind i din vase eller andre floral container.

•Træffe andre elementer, som druer eller oliven vinstokke eller kranse i din blomst arrangement. Mode en håndtag fra en vinstok af bøjning vin i overensstemmelse hermed og fastgørelse på indersiden af vasen eller container på modsatte sider. Sikre vin med blomster tape. Tuck roser og yderligere blomstrer i containeren. Tilføje mos eller grønne områder for en udendørs appel.

•Klippe roser i varierende højder til at oprette en formel floral display. Stick taller stængler ind i toppen af blomster skum, der er blevet udlignet i en plante pot eller dyb tallerken, med kortere stængler strækker sig fra hver side. Tuck grønne områder eller baby's breath i midt i roserne. Sørg for blomstermotiver skummet er helt dækket med blomstrer eller grønne områder.

•Opret en gammeldags blomst arrangement med røde roser ved blot snoede farvestrålende bånd omkring et kvadrat af blonder og binde stænglerne sammen. Fyld vand hakke med vand og vedhæfte til bunden af hver stængel.

•Kapacitet din røde roser ofte, uanset hvilken type af aftale du opretter.

Tips & advarsler

  • Tilsæt vand til din vaser hver dag og blød blomstermotiver skum hver anden dag. Husk også at erstatte vand i picks hver dag.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com