Tips om hjem Ventilation kanalen struktur

October 25

Tips om hjem Ventilation kanalen struktur

Kanalsystem i et hjem centralvarme og kølesystem er mere end blot en passage for luften. det leverer også ordentlig luftmængde til alle steder i hjemmet. Hvis kanalerne ikke er struktureret korrekt, vil alle luft ind tættest på blæser fan værelser, mens værelserne længere væk får ringe eller ingen ventilation. Det er også vigtigt for kanalsystem at opretholde lufttemperatur. At have en air conditioner gør ikke godt, hvis luften opvarmes af det omgivende klima, før det kan angive den levende område.

Reduktion kanalen volumen

Et kritisk aspekt af ventilation kanalsystem er den faktiske størrelse af kanalen skulle blive mindre jo længere fra luft kilden (air condition, ovn eller heater blæser). Denne snærende reduktion i kanalsystem skaber en varmluft jet effekt og resulterer i tilstrækkelig luft at nå alle afstande fra blæseren. Hvis alle kanalsystem var den samme diameter, ville en stor procentdel af luften ud gennem ventilationskanaler nærmeste blæseren. Hvis luften er tvunget ind i en mindre og mindre passage med afstand, er resultatet højere lufthastighed, der tvinger luften gennem den kanalsystem længde.

Isolering

Når du installerer kanalsystem, varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC) tekniker bør give mulighed for tilstrækkelig plads til isolering. Isolering viklet helt rundt kanalsystem vil holde kold luft kold og varm luft varme. Det er nødvendigt at reducere mængden af arbejde, HVAC-system gør for at sænke en mængde luft et bestemt antal grader.

Isolering bør kun uden for kanalerne. Isolering inde kanalsystem vil rent faktisk arbejde imod at holde luften en given temperatur. Isoleringen vil absorbere varmen fra varm luft og give varme til kold luft. Også kunne isolering inde kanalsystem forstyrre den frie strøm af luft gennem systemet.

Kanalsystem design

Når det er muligt, er det bedst at designe en kanalsystemet med par retvinklet vender. Ændre retning med en albue-formet kurve forbedrer samlede luftstrømmen og reducerer mængden af luft stalling i kanalsystem, når de kommer mod en flad overflade.

Undgå at installere kanalsystem uden for hjemmet. Selv når isoleret, vil mængden af direkte varme eller kolde handler på kanalerne reducere systemets effektivitet.

Hjem med molen fundament bør have kanalsystem installeret nedenunder i krybekælder med ventilationsåbninger leverer hvert værelse. Huse, bygget på solid betonfundamenter skal have kanalsystem installeret i loftet med loft ventilationskanaler. Et fladt tag hjem på en plade med ingen kvist vil kræve kanalsystem suspenderet i hvert værelse. Hver type af installation, men bør følge de samme grundlæggende design kriterier for at flytte tilstrækkelig luft i hele hjemmet på den korrekte temperatur.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com