Hvad forårsagede vandet i min glasfiber Pool at vende grønlig-brun?

October 26

Pool vand bør være klar og mousserende, men når vandet begynder at vende en grønlig-brun, det er ikke kun et tegn på at noget er galt, det kan også gøre puljen helt uinteressante. Jo mørkere farve, jo værre, problemet er, så afgøre, hvad der forårsager det og tilføje kemikalier for at rette det så snart som muligt er nøglen til at få pool tilbage til sin sunde tilstand.

Mineral niveauer

Hvis vandet i glasfiber pool er at dreje enhver nuance af grøn-brun, kan dette indikere, at der er et højt niveau af jern eller kobber i vandet. Dette kan være et fælles problem i områder hvor der er kobber eller jern rør, især hvis rørene i området ikke har blevet erstattet i et stykke tid. Fylde poolen med hårdt vand kan tilføje til oprustning. Jern kan også bygge op, hvis der er ældre metaldele i puljen, som i filtrene. Forkert afbalanceret pH kan starte en korrosion proces, der i sidste ende vil resultere i ophobning af jern eller kobber i vand, tinting vandet en karakteristisk grønlig-brun. Der er også nogle pool kemikalier---herunder algedræbende---der indeholder store mængder af kobber og andre mineraler. Gentagen brug af disse kemikalier kan øge mineralsk pool.

Løsning

Test pool's pH niveauer, og justere efter behov. Ideel pH skal være mellem 7,2 og 7,6; justering for dette vil hjælpe med at bringe vandet til en alkalinitet, der medfører, at alle de andre kemikalier tilføjet at poolen til at kommunikere effektivt. Der er også kemikalier kaldet kompleksdannere agenter, der kan føjes til glasfiber poolen til at nedbryde de mineraler, der Årsag misfarvning. Mængden af kemikaliet, der skal tilføjes afhænger af sværhedsgraden af tilstanden og størrelsen af puljen.

Algevækst

Alger er også et muligt problem, hvis vandet er dreje en grønlig-brun. Typisk, hvis problemet er alger, vandet bliver overskyet, og steder af alger kan begynde at udvikle. Disse steder vil klamrer sig til side og bunden af puljen. Der er tusindvis af forskellige typer af alger, men grønalger er en fælles gerningsmanden. Stede i luften og næsten alle typer vand, det begynder at formere sig når der er mangel på tilstrækkelige klor eller brom i poolen, og flere dage af direkte sollys kan fremmes yderligere.

Løsning

Sørg for at pH i poolen er den korrekte, og test for uanset hvilken sanitizer produkt du har brugt, uanset om det er klor eller brom. Når disse aflæsninger er i det acceptable område, tilføje algaecide for at dræbe algerne og forhindre yderligere smitte. Polyquats kan være ganske effektiv mod denne type af alger. Ud over at tilføje algaecide, holde puljens filtreringssystem kører hele dagen for at fjerne alger fra vandet, og krat gratis nogen steder, der er indsamlet på pool gulv eller vægge. Det kan også være nødvendigt at tilføje chok til poolen. Når der beskæftiger sig med misfarvet vand, kan dette hjælpe rydde op på problemet. Rense filteret flere gange til at sikre, at algerne ikke er bare bliver genanvendt tilbage i puljen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com