Busk plantning standarder

October 26

Busk plantning standarder

Vellykket busk plantning starter med at vælge den korrekte type af anlæg til området. Det rigtige tidspunkt af året og korrekte teknikker er også afgørende for plantning af buske.

Byggemodning

Før plantning ved enhver buske, dit websted. Tage en jordanalyse til at bestemme, hvis eventuelle ændringer skal tilføjes før plantning af buske. Løse eventuelle dræning problemer der kan holde din buske rødder for våd.

Hvornår man skal plante

Buske, der dyrkes i beholdere, eller felt-vokset så rullede-og-burlapped (b og b), kan plantes enhver tid af året så længe jorden ikke er frosset. Nøgne rod buske skal plantes umiddelbart efter modtagelsen, og bør plantes i foråret eller efteråret.

Hvordan til at plante

Når webstedet er parat, grave et hul, der er cirka dobbelt så bred som busken root masse. Siderne af rodklumpen skal skæres for at tilskynde rodvækst og spredning. Når du placerer busken i plantning hul, skal toppen af rodklumpen være 2 til 4 inches over grade at give mulighed for god dræning. Nyplantede buske skal vandes regelmæssigt, mens de etablere sig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com