Sådan opbevarer elefant hvidløg

October 26

Det største udvalg af hvidløg--elefant hvidløg--er mere tæt knyttet til porre, end det er at true hvidløg. Men det ligner rigtigt hvidløg, med flere nelliker tilsluttet en stor pære. Dens smag er også mild sammenlignet med andre Hvidløg sorter. Elefant hvidløg har en lang holdbarhed når ordentligt forberedt og gemt. Hvis du vokser elefant hvidløg i din have, kræver det også nogle efter høst forberedelse før opbevaring.

Instruktioner

•Spread høstet hvidløg ud i et enkelt lag på toppen af et ark af avisen i et velventileret, mørke rum. Tør hvidløg på denne måde indtil huden bliver tør og papery, hvilket tager normalt to til tre uger.

•Klippe stilk off hver Hvidløg pære, forlader ikke mere end 1 tomme knyttet til hver pære. Undgå opskæring for tæt til pære, da dette kan afsløre den nøgne nelliker og hastighed fordærv.

•Sæt elefant hvidløg i en mesh pose. Brug de poser som bruges til opbevaring af løg, som disse så luften kan cirkulere frit rundt elefant hvidløg pærer.

Hæng posen i et køligt, mørkt og godt ventileret rum. Et tørt sted med en temperatur på 35-60 grader Fahrenheit er at foretrække; bare sikre temperaturen aldrig dråber under frysepunktet.

Tips & advarsler

  • Elefant hvidløg butikker for tre til fem måneder når holdes på den korrekte temperatur.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com