DIY: Orkanen skodder

October 26

National Oceanic og Atmospheric Administration (NOAA) foreskriver dækker hvert vindue og glas dør på et hjem i vejen for en forestående storm med en slagfast orkanen lukkeren. Automatiske skodder og metal paneler giver god modstand, men begge er dyre. Hjemmelavet vindue beskyttelse med krydsfiner dækker er omkostningseffektiv, men det skal forberedes godt forud for en orkanen advarsel.

Foranstaltning

Mål hver forsænket udvendige vindue åbnes med et målebånd. Vinduesrammer er ikke altid helt firkantet, så hver side og vinkel skal måles nøjagtigt. Skodderne vil passe over vinduerne på indersiden af ruderne.

Cut

Bruge en rundsav til at skære paneler fra 5/8- eller 3/4-inch udvendige krydsfiner til at passe stramt inde hver frame vinduesåbning. Mark paneler til at identificere oversiden og vinduerne de passer. Krydsfiner er solgt i 4 - af 8-fods ark. Flere plader kan blive naglet til to af fire ribben at gøre store paneler til skydedøre glasdøre.

Fastgør

Anbringe en heavy-duty 3 - eller 4-tommer tønde bolt til hver side af en lukkertid. Gennemsnitlige størrelse windows behøver kun fire skruer, men større paneler skal tønde bolte knyttet hver 18 inches. Sikre tønde blots til orkanen skodder og skubbe panelerne i tilsvarende rammer sikkert. Markere punktet af inset kontaktet af tønde skamplet. Bore huller gennem ydre af hjem og ind i rammen, der er lige bred nok til at passe fastgørelse bolte. Fastgør paneler i sted og skubbe mod dem at tjekke pasformen.

Finish

Dække krydsfiner skodder med lak, udvendige maling eller vandtæt træ sealer. Det kan regne i flere dage som en orkan bevæger sig gennem et område. Krydsfiner skodder kan blive kompromitteret under den første brug uden nogle overfladebeskyttelse. Anvende flere frakker til begge sider af orkanen skodder og de kan tilbyde vindue beskyttelse for mange storme at komme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com