Hvad til brug i en vaskemaskine med godt vand

October 27

Folk flytter til landet eller landlige omgivelser at nyde tempo og rytme med at leve i nærhed til naturen. Men bor i denne indstilling kan have sine ulemper, hvoraf den ene kan være kvaliteten af vand fra brønden. Boret brønde er berygtet for hårdt vand og et væld af mineraler, der kan gøre det svært at få Tøjvask virkelig ren. Retsmidler for disse problemer afhænger af de specifikke mineraler i den godt vand.

Vand balsam

Hårdt vand kan gøre vasketøjet ser nusset eller gul. Snavs kan bygge i tøj vasket i hårdt vand, og dit vasketøj kan have en stiv, barske føler. Du kan endda finde hvid eller grå striber på farvede tekstiler. For at bekæmpe hårdt vand og gør rengøring mere effektiv, tilføje en pakket nonprecipitating vand conditioner til belastningen og bruge heavy flydende eller miljømæssigt sikker vaskemidler i varmt vand for at få tøj rent.

Ilt blegemidler

Jern forårsager røde eller rustent brune pletter på vaskeri. Hvis du bruger klor blegemiddel og varsel at tøj har en gulnet udseende, skifte til en ilt-type blegemiddel i stedet. Ilt blegemidler reagere ikke med opløste jern i vandet for at forårsage pletter. Handlingen blegning er ikke så stærk, som du får fra at bruge klor blegemiddel,--som ikke godt for din septiktanke system alligevel-- og Pletfjerning kan være begrænset. Men anvendes konsekvent, ilt blegemiddel bidrager til at opretholde den generelle hvidhed af tøj og sengetøj.

Miljøvenlige rengøringsmidler

Hvis du har godt vand du sandsynligvis også har en Septisk system, så du skal tænke over effekter vaskemidler og rengøringsmidler har på din septiktanke system. Ikke tilføje barske kemikalier eller fosfat rengøringsmidler til du vaskemaskine hvis du har godt vand og en Septisk system. Bruge ilt-baserede blegemidler og miljøvenlige rengøringsmidler, der siger "sikre for septisk systemer" på emballagen. Nogle af de miljøvenlige rengøringsmidler omfatter en vand conditioner eller ilt blegemiddel.

Andre overvejelser

Hvis din brøndvand producerer blå eller grønne pletter eller vandet tager på dette udseende, betyder det, du har sure vand, som ikke er sundt for din familie eller for kobberrør. Overveje at kontakte en vand behandling professional og tilføje en vand conditioning system. Det kan fjerne problemer forårsaget af hårde mineraler i din brøndvand og gøre vandet bedre smag og lugt fri samt. Behandlingssystemer kan repræsentere en betydelig anskaffelsespris, men du indse fordelene straks.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com