Zoner & plantning gange i Georgien

October 27

Zoner & plantning gange i Georgien

Staten Georgia er opdelt i tre forskellige plantning zones henhold til United States Department of Agriculture. Disse zoner er identificeret som USDA plante hårdførhed zoner 6 til 8. Hver zone har forskellige minimum og maksimum temperaturer og varierende første og sidste frost datoer. Det er vigtigt at kende din USDA zone til at fastlægge den bedste plantning gange for have og landskab planter.

Zone 6

Georgien zone 6 består af minimum vintertemperaturer fra minus 5 til 0 grader Fahrenheit. Denne zone dækker en lille del af staten, beliggende på toppen af Georgien. Zone 6 er en produktiv plantning zone; næsten alle varmt vejr planter vil trives, hvis plantet i denne del af staten. Plantning gange for zone 6 bestemmes ved hjælp af gennemsnitlige sidste frost tidspunkt af 30 marts-30 April. Gennemsnitlige datoer for den årlige første frost i zone 6 af Georgien er September 30-oktober 30. Flerårige planter, der godt i denne zone omfatter astilbe, bi balsam, lavendel, prim rose og violer.

Zone 7

Georgien plantning zone 7 gennemsnit minimum vintertemperaturer på 0-10 grader Fahrenheit. Zone 7 indtager de fleste af den øverste del af staten Georgia og generelt har en mild vinterklima, egnet til varme-kærlige planter, der ikke kan overleve i koldere temperaturer. Plantning tidspunktet for zone 7 beregnes ved hjælp af den gennemsnitlige datoen for den sidste frost, 30 marts-30 April. September 30-oktober 30 er den gennemsnitlige datoen for den første frost. Flerårige planter, der trives i zone 7 omfatter Fingerbøl, russiske salvie, aster og koral klokker.

Zone 8

Zone 8 i Georgien er den varmeste af statens plantning zoner med minimum vintertemperaturer fra 10 til 20 grader Fahrenheit. Besætter den nederste halvdel af staten Georgia, er zone 8 tempereret med varme somre og lange, voksende sæsoner. Plantning gange i zone 8 er baseret i gennemsnit sidste frost datoer start februar 28 og kører til 30 marts. Første frost gennemsnitlige datoer i zone 8 er oktober 30-November 30. Zone 8 planter, der klarer sig godt i Georgien klima omfatter liljer, bellflowers, lavendel, violer og solsikker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com