Tilbageløb forebyggelse ventil typer

October 27

Tilbagestrømning forebyggelse ventiler forhindre potentielt forurenet vand i at trænge ind en ren vandforsyning. Der er en række tilbageløb forebyggelse ventil typer, der anvendes til forskellige applikationer. Det er vigtigt at tjekke med din lokale vandselskabet og lokale administrative koder inden installationen til at sikre korrekt tilbageløb forebyggelse ventil bruges.

Antisiphon ventil

Antisiphon ventilen kan være enten en automatisk eller manuel kontrolventil, der har en atmosfærisk vakuum breaker, der er indbygget i. Det skal installeres 6 inches højere end sprinkler hovedet, der er på højeste niveau. Når du bruger en tilbagestrømning forebyggelse ventil til beboelse vandingssystemer, er antisiphon ventilen den mest almindeligt anvendte ventil. Du kan ikke installere nogen andre typer af ventiler på de rør, der er neden for antisiphon ventilen; Dette vil forhindre den antisiphon ventil i at fungere korrekt.

Atmosfæriske vakuum Breaker

Den atmosfæriske vakuum breaker, ellers kendt som AVB, er en tilbagestrømning forebyggelse ventil. Den atmosfæriske vakuum breaker er installeret på røret, efter kontrolventil. Hvis du bruger denne type af ventil for tilbagestrømning forebyggelse, skal du installere en atmosfærisk vakuum breaker efter hver kontrolventil. Det skal installeres 6 inches højere end den højeste sprinkler hoved, drop emitter stikkontakt eller Bobleflasken, der er tændt og slukket ved at Reguleringsventilen.

Dobbelttjek tilbageløb forebyggelse ventil

A dobbelttjekke tilbageløb forebyggelse ventil har to manuelle ventiler. En ventil er på fjorden og den anden er outlet. Disse ventiler kan bruges til at slukke for vandet flyde i en nødsituation. Ventilerne er også nødvendige for at teste tilbageløb forebyggelse ventil for korrekt drift. Test målere kan oprette forbindelse til de test haner, der er placeret på siden af tilbageløb forebyggelse ventil. Denne type af tilbageløb forebyggelse ventil kan installeres under jorden, hvilket gør den ideel til kolde klimaer. Nogle kommuner ikke tillader brugen af dobbelt-tjekke tilbagestrømning forebyggelse ventiler. Det er en god ide at tjekke med din lokale vandselskabet før indkøb og installation af denne type af tilbageløb forebyggelse ventil.

Pres vakuum Breaker

Dette er svarende til en atmosfærisk vakuum breaker, med den undtagelse at du installere bare en af dem og det er installeret på den hovedlinie, som fører til reguleringsventiler. Dette skal installeres over jorden og det skal være 6 inches over den højeste sprinkler hoved eller dryppe emitter, der styres af ventilerne. Nogle myndigheder kræver pres vakuum breaker skal installeres inden for 18 inches af forbindelsen til vandkilde; Det betyder, du ikke kan bruge pres vakuum breaker, medmindre din vandkilde er i den høje ende af din vandede område. Du skal tjekke med myndigheder, som nogle byer ikke tillader brugen af pres vakuum breakers.

Reduceret tryk tilbagestrømning forebyggelsen

Reduceret tryk tilbageløb forebyggelse ventil er også kendt som RP enhed. Denne type af ventilen er normalt bruges til kommercielle systemer. Reduceret tryk tilbagestrømning forebyggelse ventiler er lavet til høj risiko brug. De tilbyder maksimal tilbagestrømning beskyttelse fra forurenet vand eller forurenende stoffer. RP enhed har at blive installeret 12 inches over jorden; Det behøver dog ikke at være højere end nogen af sprinklerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com