Gardin Trim ideer

October 27

Gardin Trim ideer

Gardiner er en af de vigtigste aspekter af Boligindretning. De gør en stor indvirkning på udseendet af et værelse, fordi de indtager en stor del af de firkantede optagelser. Ændre forhæng, selv kan betyde en stor investering i tid og penge, så hvis du søger efter et frisk nyt udseende på et budget, overveje trimning dine gardiner i stedet for at erstatte dem. Uanset om du laver et barns værelse munter, en stue med hyggelig eller en soveværelse romantisk, gardin trim muligheder er ubegrænsede.

Tilføje nogle stof

Du kan ændre udseendet af din windows helt ved at tilføje en blomstre til toppen af gardiner med kontrasterende stof. Drapere et vintage dug hjørne-side-down over gardinstang, således at dugen kommer til et punkt i midten af tæppet. Løst samles en lang stribe af gaze, netmateriale eller silkeagtig struktur og center det over toppen af gardinstang; trække en side ned til form en swag over gardin toppen og lad enderne kaskade ned siderne af vinduet. (Brug sikkerhedsnåle til sikre stof til tæppet toppen, når du har arrangeret det til din smag). PIN bomuld bandannas ved et hjørne på tværs af den øverste kant af gardinet, og derefter pin deres tilstødende hjørner sammen således at de hænge ned i en diamant-formede kant. Hvis du har en samling af hæklet doilies eller løbere, tack dem til kanter af gardiner eller gøre en medaljon-lignende design med dem midt i panelerne.

Få Edgy

Det er meget nemt at tilføje en grænse til et gardin---hvis du ikke syr, du kan anbringe trim med stof lim eller smeltelig webbing--- og det ændrer udseendet af vinduet straks. Tilføje en muntre trykte bånd kant til køkken gardiner, der er udstyret med kirsebær, blomster eller kyllinger. Sætte et par linjer af gigantiske rick-rack på dit badeværelse gardiner og tilføje matchende rækker til badeforhæng for endnu mere effekt. Tilføj en elegant detalje til udseendet af din stue ved at tilføje en linje af flad fletning langs bunden og siderne af gardin; Vælg en fletning, der vil samle op en farve fra dit tapet eller polstring stof. Gøre soveværelse windows romantisk ved at tilføje en dyb blonde flæse eller længe silke frynser til kanten af gardiner; Dette er især smuk hvis du binde gardinerne tilbage.

Vinduet smykker

Glam op din windows---tilføje nogle gnistre til gardiner på uventede måder. Du kan sætte fut i at kedelig knivspids-læg look ved syning store skinnende knapper til baserne af Plisseringer. Hvis du har café-fanen gardiner, binde perky bånd buer omkring fanerne. Gardiner i en teenagers værelse kan vise sin samling af sjove lapel pins, mens i et barns værelse kan du bruge gardiner som en foranderlig kunst skærm: simpelthen klippe hendes nyeste malerier til toppen af gardin paneler med farverige forår klemmer. Enhver gardin kan drage fordel af en tie-back, uanset om det er en omfattende silke-reb affære i biblioteket, en silke-blomst lei på badeværelset eller en streng af krystal perler i spisestuen. Slutte det med en kvast eller en overdådige bånd sløjfe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com