Hvad forårsager høj PH niveauer i Pools?

October 27

En høj pH-niveau kan komme fra kemikalier, der anvendes i poolen eller en mangel på ordentlig vedligeholdelse. Uklart vand er et tegn på høj pH-værdi og forhøjet pH påvirker også svømmere i poolen. En høj pH-niveau betyder, at swimmingpoolen er for basisk. Når du finde pH-niveau højt, justere det straks, før andre bruge swimmingpoolen.

Høj Total alkalitet

Hvis den samlede alkalinitet af swimmingpoolen er høj, så er det næsten en sikkerhed for at pH-niveau er høj så godt. Den totale alkalinitet, eller TA, er en måling af de basiske stoffer, herunder carbonater og bicarbonater, i bassinvandet. Hvis TA er høj, pH-niveau vil være vanskeligt at tilpasse og processen med at sænke TA omfatter tilføjelse enten tør eller flydende syre til bassinvandet. Det kunne være en proces, der tager dage eller endda uger, afhængig af hvor høje TA niveau har besteget.

Overvurderer kemikalier

Når pH-niveau er lavt, skal du føje kemikalier såsom natriumcarbonat til bassinvandet at hæve pH. Det er vigtigt at tilføje den korrekte mængde af dette kemikalie, afhængigt af hvor meget du ønsker at hæve pH-værdien, og bare hvor meget mængden af vand i poolen er. Hvis du bare dumpe natriumcarbonat i vandet baseret på en lav pH test, eller du overvurdere det nødvendige beløb, vil det formentlig betyde en høj pH-niveau.

Chokerende poolen

Chokerende en pool med calciumhypochlorit er effektive og populære, fordi det giver en hurtig chlor løft og er helt opløselige. Calciumhypochlorit, som har en pH på 11,8, er også basisk, hvilket igen forårsager pool's pH-niveauet til at stige. Lithium hypokloritiske, som har en pH på 10,8 vil også øge den pool pH. Når en af disse bruges regelmæssigt til at chokere bassinvandet, vandet skal testes flittigt, og pH-niveau justeres regelmæssigt, for at forhindre pH stiger over tid.

Farer og Correction

Højt pH-niveau udgør en fare for svømmere med brændende øjne og næser, samt kløe, tør hud. Ud over swimmingpoolen uklart vand, vil klor anvendes som desinfektionsmiddel ikke arbejde så effektivt, forårsager du til at bruge mere klor bare for at få den rigtige mængde af effektivitet. Skala, der danner fra calcium og karbonater i hindrer vand vandcirkulation. Sænke den høje pH ved at føje enten saltsyre eller natrium bisulfat til vandet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com