Kalksten rengøring

May 5

Kalksten kan rengøres effektivt med de rigtige materialer. Det er en sedimentbjergarter, der ikke tåler syrer eller skrappe rensemidler; Derfor, de fleste husholdningskemikalier er ude af spørgsmålet. Bordplader, gulve, vægge og en række andre byggematerialer er lavet af kalksten. Calcit sten er porøs og kan være let ridset eller bejdset, men med de rigtige produkter og ordentlig rengøring metoder, kan du vedligeholde dine kalksten emner.

Rengøring upoleret eller poleret kalksten

De rensemetoder er meget ens for upoleret og poleret kalksten. Vælg en kalksten renere, der har et opløsningsmiddel-baseret impregnator, der hjælper med at fjerne dybe snavs fra din sten. Check etiketten for at være sikker på, at du bruger den korrekte type af kalksten renere. Den forkerte type af løsning kan indeholde aktive ingredienser, der kan ødelægge din finish. Før rengøring af gulve, bruge en blød strittede kost til at feje op alle snavs og spredte rester. Brug en blød klud til at rengøre kalksten bordplader.

Rengøring kalksten vægge

Ren udendørs kalksten vægge med en højtryksrenser, der ikke overstiger 900 PSI i styrke og en kommercielle renere, der er specifikke for kalksten rengøring. Vælg en dag, når temperaturer over 70 grader, skal tillade passende tørretid. Da stenen er porøse, mættede kalksten tager en dag eller mere til helt tørre ud. Vaske sten vægge ned ved at gøre hurtig vand fejer med højtryksrenseren. Anvend renseren til sten og følge produktets retninger. Opretholde udenfor kalksten vægge ved magt vask dem to gange om året.

Pletter

Forseglet forkert eller upoleret kalksten elementer kan let plettet. Købe en plet fjernelse produkt, som grødomslag, hos din lokale hardware butik for rene pletter på kalksten. Grødomslag er en pulveriseret stof, der er blandet med vand og smurt over pletten. Brug en ren klud til at tørre stenen fri for støv. Anvende grødomslag kalksten renere pr. pakke retninger. Lad det sidde over pletten i mindst 24 timer, og derefter tørre op grundigt. Med en ren, fugtig vaskeklud, tørre væk eventuelle resterende rester.

Daglig pleje

Ren kalksten dagligt ved at feje snavs og andet snavs at forhindre ridser fra formning. Brug en blød strittede kost at undgå rifter og hudafskrabninger i stenen. Let moppe med almindeligt vand eller et særligt formuleret kalksten renere to gange om ugen for vedligeholdelse. Tørre op spildte væsker straks at forhindre væsker fra iblødsætning. Anvend en kalksten sealer fra en sten forhandler eller hardware butik en gang årligt til bordplader og hvert andet år til gulv fliser at opretholde. Aldrig bruge eddike, citronsaft eller andre syrer til kalksten rengøring. Disse elementer vil udhule din sten og forårsage syre ætsning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com