Hvordan reparere Y krogen i et Toilet?

October 27

Hvordan reparere Y krogen i et Toilet?

Den typiske flush toilet har enten et "s" eller et "y" krog, der lægger den flush håndtag til vand frigivelse eller bunden segl, som når trykket årsager vand til at skylle gennem skålen og alt spildevand skal fjernes. Over tid disse vedhæftede stykker kan svække eller bryde på grund af konstante brug og kontakt med vand. Hvis dette sker, ikke straks ringe til blikkenslager og punger ud med alvorlige penge. I stedet tage på jobbet selv.

Instruktioner

Ryd Toilet Tank

•Locate vandventil, som er dedikeret til toilet vandforsyning. Disse vil ofte være indstillet lige under eller bag toilet tank på badeværelset væggen. Drej ventilen til højre, således at stramme det og standse strømmen af vand. Hvis du ikke kan finde denne ventil, slukke for den primære vandlinjen, selv.

•Tag toppen af toilettet tank og sæt den til side. Skylle toilettet én eller to gange, indtil vandet i tanken er helt væk. Du skulle nu kunne nå Y krog, den kæde, som fører til den nederste tætning og de fulde indre funktioner af toilettet.

•Locate brudt Y krog, og fjerne den fra slutningen af kæden og toilet flush håndtag. Sørg for at tjekke bunden af tank til nogen stykker af Y krogen, der kan være faldet.

Ændre Y krog

•Judge den korrekte position for den nye Y krog til at vedhæfte til kæden. For at gøre det, Sørg for at den nederste tætning er helt lukket, derefter hæve kæden for at være selv med toilet håndtag når i resten eller lukkede position. Dette er, hvor Y krog skal knyttes til kæden.

•Squeeze Y krog og indsætte det gennem den toilet flush håndtag og sørg for, at den nederste tætning forbliver helt lukkede. Hvis den nederste tætning ikke lukker fuldt, justere Y krog for at give kæden mere slæk. Ligeledes hvis der er for meget slap, justere i overensstemmelse hermed.

•Åbn vandet ventil og tillader toilet tanken udfylde. Test skylle toilettet, for at der er ingen lækage i den nederste skål, når håndtaget er i positionen resten. Lyden af rindende vand vil angive, at den nederste tætning ikke er lukket helt.

•Hvis der er lækage, foretage justeringer til kædelængde i overensstemmelse hermed.

Tips & advarsler

  • Du kan spare tid ved at ændre Y krogen uden at tømme toilet tank. Der er ingen grund til at dræne det, bortset fra bekvemmeligheden i orden tør. Hvis du ikke har noget imod lidt rent vand i måde, springe de afdrypning trin.
  • Sørg for at være blid, når lukke og åbne ventiler. I nogle tilfælde kan disse ventiler være gamle, rustne eller stiv. Breaking en ventil vil resultere i en vand lække og langt mere arbejde end Y krog.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com