Sådan Carve en stol ud af en Stump

October 28

Log stiklinger og træstubbe bruges ofte som interimistiske udendørs siddepladser til stier, lejre og hytter. Istedet for benytter stumpen som er, kan du skære det til en stol. En stump stol er en fornøjelig træbearbejdning projekt og kan tjene som et behageligt sted at sidde i slutningen af dagen. De uslebne form af stolen er skåret med en motorsav og den overordnede form raffineret med en bred vifte af mejsler. Dette projekt er en chance for tilføje kreativitet til et nyttigt produkt.

Instruktioner

•Measure den øverste ende af stub med et målebånd. Markere center med en tømmer oliekridt. Tegne en linje på tværs af center for bagsiden af stolen. Måle ned 18 inches fra toppen af stump langs hvert slutpunkt til bagsiden af stolen. Markere måling. Trække en linje til at forbinde 18-tommer måling varemærkerne med tømmer langs den ene side af stumpen. Dette er i forreste linje for sædet.

•Saw ned gennem midten af log retning 18-tommer til en dybde på 18-tommer ved hjælp af en motorsav. Går på tværs af forsiden af stump langs fronten for sædet, indtil du når den lodrette snit. Løft stumpen skåret stykke fra stumpen og sæt den til side. Du skulle nu have en ru leder sæde med en ryg og skåret ud af stumpen.

•Carve en rundet kurve på indersiden af stolen tilbage, således at det følger den naturlige kurve af den udvendige kant af stump, ved hjælp af en gouge mejsel. Tryk på gouge mejsel med en kølle at barbere fine høvlspåner én ad gangen fra toppen af stolen tilbage til hvor det opfylder bagkant af sædet. Fortsat forme tilbage, indtil du er tilfreds med den overordnede kurve.

•Tryk håndtaget af mejsel let som du guide den langs kanten af stolen tilbage og sæde, for at runde kanter lidt. Tage ud små spåner med mejslen, indtil du opnår en glat afrundet kant.

Tips & advarsler

  • Efterlade nogle af værktøj mærker fra mejsler i træ for ekstra blikfang. Du kunne også skære en design på indvendigt bagsiden af stolen med et chip-udskæring kniv.
  • Bære øjet og øret beskyttelse når træbearbejdning at undgå potentielle skade.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com