Hvordan man laver en smuk blomsterhave

October 28

At have din egen haven vil give dig den kunstneriske frihed til at designe områderne omkring dit hjem ved at dyrke slags blomster man nyde. Start din egen smukke blomsterhave tager indledende forberedelse af den tilgængelige jord, planlægning af hvilke typer af blomster du gerne vokse og kan vokse i dit område og endelig vedligeholdelse til at tillade din have til at fortsætte blomstrende. Bruge udplantningsplanter--stiklinger, der er startet i en børnehave og er klar til at blive transplanteret udendørs--fra en lokal børnehave, som dets udvalg vil mere sandsynligt indeholder blomster, der klarer sig godt i dit klima.

Instruktioner

•Forbered din rådighed jord til dyrkning af en blomsterhave. Indtil op det øverste lag af jord ned til 6 inches med en skovl. Ikke fjerne 6 inches af jord fra webstedet, men hellere grave ned 6 inches og give de fordrevne jord at falde tilbage på jorden. Det vil løsne jorden og mulighed for rodsystemer at udvikle lettere.

•Tilføj flere næringsstoffer til jorden ved at anvende en afbalanceret (10-10-10) gødning, efter producentens etiket til at bestemme det nødvendige beløb. Hvis jorden er meget hårdt, tungt ler- eller sand-baseret, skal du bruge en skovl til at blande nogle pottemuld i nyligt dyrkede jorden.

•Vælg udplantningsplanter fra en børnehave, der vil vokse godt i din have, baseret på mængden af daglige sol eksponering og vejr forhold. Kontakt planteskolen for forslag på flora, der trives i dit område. Overveje farver, højder og levetid af de blomster du vil vokse til en have, der vil have interessant dynamik. Kigge efter udplantningsplanter, der er sunde, med ingen gulfarvning eller sprøde blade. Vælge planter, der ikke har blomstret endnu, da de vil vare længere, og udvikle mere nemt når transplanterede.

•Dig et hul til hver plante, sengetøj i dyrkede og ændrede jorden, henviser til hver plante individuelle afstand behov og vækstmønstre. Disse oplysninger kan normalt findes på en oplysende aktiepost, der kommer med blomsten fra en børnehave. Hvis dette ikke er tilgængelig, ser op navnet på blomsten online til at finde sin specifikke krav.

•Løsn strøelse planter omhyggeligt fra deres containere, klemme i bunden og vælte. Læg hver plante i sit hul, for at hullet er dybt nok til at give rodsystemet skal være helt underground. Placere yderligere jorden omkring hver plante, stampemaskiner forsigtigt omkring anlægget for at sikre.

•Kapacitet hver plante, mætte jorden men ikke drukne de unge frøplanter. Fortsætte vanding med jævne mellemrum, efter hver plantens vækst krav. Vand i tidligt om morgenen eller aftenen så sollys rammer enhver indsamlede vand på bladene ikke vil brænde løv. Som en generel regel, lad ikke de øverste tomme af jord føler tørre; test ved at stikke en finger i det op til den første fælles. Vand oftere i tørrere måneder.

•Fertilize i haven med en afbalanceret gødning på en regelmæssig tidsplan, efter fabrikantens retningslinjer for at bestemme hyppighed og mængde. Sørg for at vande planterne, når du gøde for at forhindre kemisk forbrænding i løvet.

•Overvåg den planters vækst. Hvis planter viser tegn på at blive spist eller voksende svampe parasitter, anvende en pest/fungicid spray. Anvendelse efter producentens anvisninger. Altid spray tidligt om morgenen eller om natten for at undgå at brænde anlægget.

•Maintain haven sengen ved at luge ud i nogen uønsket vækst, trækker ukrudt ved deres rødder og kassere langt fra haven. Knivspids off gamle vækst og beskære større blomstrende planter til den anden leaf cluster fra en død blomst med beskæring neglesaks eller saks. Til vinter, prune tilbage blomster og ikke befrugte.

Tips & advarsler

  • Kig på Havearbejde blade eller andre haver i dit område for at få ideer om, hvordan du landskab din egen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com