Hvordan man laver en fugl springvand Dam

October 28

Fugle er afhængige af naturlige kilder til at drikke og er tiltrukket af haver ved lyden af flytter vandet. At gøre en lavvandet Dam-stil fugl bad med et springvand har den ekstra fordel af at tiltrække andre små dyreliv. En lavvandet skrånende Dam bad med et springvand kan nemt lavet og vedligeholdes af baggård fugl entusiast.

Instruktioner

Planlægning af dammen

•Site Dam badet indenfor 10 fod af træer til at give preening siddepinde. Check for underground utilities hvor du planlægger at grave og site Dam fra rodet fugl-fodring stationer eller overhængende buske, der giver dækning for rovdyr.

•Brug streng eller en haveslange til at lægge din dam. Ved hjælp af irregulære figurer vil gøre lavvandede Dam bad ser mere naturlige. Bruge græsplæne striping maling til at markere det endelige design på jorden.

•Measure pond's længde og bredde, derefter nedskrive totalerne. Formere maksimal dybde (dybeste sted) af 3. Tilføje samlet længde, og igen til bredden. Tilføje 1 fod til hver måling til at tillade kant overlapning. For eksempel, en 12-tommer-dyb Dam, der er 3 fødder hele af 4 fod lange ville har brug for en 7-fods-dækkende ved 8-mund-lange liner (12 tommer = 1 fod, 3 x 1 = 3, 3 + 3 + 1 = 7 og 3 + 4 + 1 = 8).

Dam konstruktion

•Brug layoutet malede grave Dam hul. Gør den 4-tommer-dyb på dammen kanter, skråner ned til 12-tommer-dyb hvor den soldrevne springvand er placeret. Gøre springvand del af dammen mindst 2 fødder hele.

•Level læbe af dammen ved at placere en bestyrelse fra kant til kant og lægge en plan i midten. Gentag hele vejen rundt om dammen på flere punkter. Hvis kanten ikke er niveau, vil vandet løbe ud.

•Tag rødder og sten og glatte hul sider. Installere Dam underlag, så den liner, udglatte rynker, som du går. Kontroller, at de begge overlapper kanten af mindst 6 inches.

•Installer soldrevne springvand kit ligesom de Smart Solar SunJet 150. Følg producentens anvisninger for placering solpanel være sikker på det vil fungere korrekt. Beskytte pumpeindgangen ved at installere en opadvendt plast salatslynge over pumpen med et hul skåret i bunden til springvand rør.

•Brug småsten lag i området springvand og bruge grus til lavvandede områder nær Dam kant. Opret en "strand" af skrånende fyld mod springvandet. En færdig dybde på 2 til 3 inches over det meste af overfladen er ideelle, med en 5-tommer-dyb plet omkring springvandet.

•Lay fliser rundt i kanten af dammen, der dækker lineren. Brug store flade sten og lægge dem unstacked for at gøre det lettere for fugle at indtaste vandet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com