Vilde buske af Ohio

October 28

Vinter lavkonjunkturer i Ohio spænder fra minus 20 grader F i de nordlige amter til 0 grader i de nu sydlige områder. Ohio ligger inden for U.S. afdeling i landbrug plante hårdførhed zoner 5 og 6, så enhver buske voksende indfødte der har eksponering for denne kolde. Busk arter vokser vildt i tilstanden Buckeye omfatter nogle med landskabspleje potentielle, egnet til opdyrkning i naturaliseret områder, busk grænser og på andre dele af din ejendom.

Blackhaw

Blackhaw's (Viburnum prunifolium) sent farveændring i efteråret er et aktiv, da bladene på de fleste andre busk arter native til Ohio er tidligere sin prime af tid blackhaw blade gå til appelsiner, røde og gule farver. Blackhaw vokser til 15 fødder i et åbent sted, ifølge Ohio Department of Natural Resources. Busk vokser i skyggefulde skove og åbne marker med en statewide distribution. Blackhaw bliver modne i tørre områder, men trives, hvor jordbunden er fugtig og frugtbar. Blackhaws landskabspleje anvendelser omfatter bliver en skærm eller modellen plante. Bær den hvide blomster ændre i er sort, når den er moden og fugle vil flokkes til denne busk at spise dem.

Silkeblød kornel

Find silkeagtig kornel (Cornus amomum) i våde områder i Ohio, med den vilde busk forekommende nær sumpe, damme og flodsletter. Altid en multistemmed busk og aldrig i træet form, i modsætning til nære slægtninge såsom blomstrende Kornel, denne busk vokser til mellem 10 og 12 fod høje. Silkeblød kornel vokser hele Ohio, med funktioner såsom blålig frugt og lilla vinter kviste giver det værdi i landskabet. Silkeblød kornel hjælper kontrol erosion i våde dele af din værftet og er en god pasform i naturaliseret steder. Silkeblød Kornel er lige så godt i delvis shady websteder eller solrige dem.

Amerikanske tranebær Bush

Amter i nordøstlige Ohio tæt er ved til Lake Erie de eneste i hvilke amerikanske tranebær bush (Viburnum trilobum) er indfødte, men landscapers bruge plante i hele staten. Amerikanske tranebær bush er ekstremt kold hardy, en egenskab, der tillader dets anvendelse som en afdækning, barrier og baggrund busk i landskaber, hvor vintrene bliver frigid. Amerikanske tranebær bush producerer spiselige røde frugter, med fugle at finde busk og plukke dem for at spise. Vokser til højder omkring 12 feet, har amerikanske tranebær bush robuste stilke. Plant busken i sur jord med tilstrækkelig fugt og dræning. 'Alfredo', 'Andrews' og 'Bailey Compact' er sorter af denne Ohio vilde busk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com