Sådan Set up en ekstra telefonstik

October 28

Der er en stigende efterspørgsel efter adgang til telekommunikation i det moderne hjem. Ekstra telefonstik kan bruges til faxmaskiner, besvarelse af maskiner eller ekstra telefon sæt. Boligejere er tilladt at tilføje telefon stik i deres hus. Men lejere bør konsultere deres lejekontrakt for at fastslå lovligheden af tilføje telefon stik.

Instruktioner

Tilføje telefonstik

•Indstil placeringer af telefon stik for at blive tilføjet. Husk på disse telefon stik bliver nødt til at være forbundet med ledning til en eksisterende fungerende telefonstik. Den eksisterende jack kan være i et andet værelse eller endda på et andet niveau af hjemmet.

•Køre den kabel mellem de eksisterende telefonstik og de nye placeringer. Brug standard telefon-ledning, som indeholder fire ledninger, også kendt som to par af ledninger. Wiren kan køres langs baseboard væg og venstre udsat eller køre gennem væggen eller kælder. Kører ledninger gennem vægge indebærer boring af huller i væggen og derefter "snaking" ledning til et punkt, såsom en kælder eller loftsrum, hvor det kan tilgås. Dette kan kræve særlig lang-shafted borehoveder og fiskeri tape. Fiskeri tape er en stiv metal bånd, der bruges til at stikke gennem huller. Wiren er derefter tapede til slutningen af fiskeri tape og trak sig tilbage for at bringe ledningen gennem hullerne i væggen.

•Sæt ledning til den nye jack. Bruge et hjælpeprogram eller jack kniv for at fratage isolering fra omkring en halv-tomme af hver ledning. Fastgør wiren til tilslutning af den samme farve i stikket. Stram skruerne for at holde ledningerne på plads.

•Sæt ledninger til de eksisterende jack. Igen, matche farverne på ledningerne i den nye installation til farverne af ledninger i eksisterende jack. Stram skruerne for at holde ledningerne på plads. Sørg for, ingen løse ender af ledninger kommer i kontakt med andre ledninger.

Tips & advarsler

  • Talrige telefonstik kan tilføjes i hjemmet. Ledninger kan køres fra jack til jack eller ledningerne til de nye telefonstik kan køres tilbage til et centralt punkt. Så længe ledningerne er altid farve-matchede, vil systemet fortsat arbejde.
  • Selvom telefonlinjer arbejder med lav spænding, er der stadig sikkerhedsforanstaltninger, der bør følges. Elektriske vedligeholdelse, herunder arbejde på telefonlinjer, bør aldrig ske ved lyn og torden. Telefon stik må kun installeres i tørre områder i hjemmet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com