Hvordan man kan tage billeder af fugle

October 28

At få gode billeder af fugle kræver meget mere end en kvalitet kamera og fotografering færdigheder. Det kræver en forståelse af fugl opførsel og en masse tålmodighed. Lægger op til at tillade fotograf at fange den bedøvelse skud er lige så vigtig som kameraet og fotografen selv.

Instruktioner

•Opret en indbydende miljø for fugle. Dette omfatter, at et antal fra forskellige foderautomater i nærheden af buske og buske, fugle kan nemt bruges til husly. Flere foderautomater, du har, vil du tiltrække flere fugle. Sørg for at medtage hængende foderautomater, oksetalg foderautomater, platform foderautomater og et område til jorden fodring.

•Tilvejebringelse en række fuglefoder at tiltrække en bred vifte af fugle. Sort olie solsikkefrø frø er foretrukket af mange fugle; men sørg for at medtage andre blandinger, så godt. Der findes mange formler til at vælge fra i din lokale hardware eller stormagasin. Jo bredere udvalg af mad, du tilbyder, jo større dine chancer for at tiltrække nye og interessante fugle.

•Tilvejebringelse en kilde til frisk vand. En attraktiv birdbath er ideel, men enhver underkop af ferskvand vil gøre. En fontæne er endnu bedre, som lyden af ferskvand vil tegne fugle til din værftet.

•Opret en opholdsstue, der er tæt på foderautomater og birdbaths. Kan du komme tæt på fuglene uden at skræmme dem væk. Den bedste måde at gøre dette er at skabe som siddeområde, som kan flyttes fra det ene område til det andet. Begynder ved at sidde i fjerne. Når fuglene har vænnet sig til din tilstedeværelse, flytte din opholdsområde tættere. Det kan tage adskillige uger, før du er i stand til at sidde i et par fødder af foderautomater eller fuglebad, mens fugle er til stede. Være tålmodig, og prøv ikke at gå for tæt på hurtigt.

•Træffe kameraet til haven når fugle er komfortable og du er i stand til at sidde i en god afstand til fotografering. Må ikke bekymre dig, at du første skud ikke kan være spektakulær. Du vil simpelthen fugle til vænnet sig til dette stykke udstyr. Nyd du tid i din fugl have og holde øje med nye og interessante måder at fotografere dine fugle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com