Børns reoler ideer

October 28

Nogle gange er det utroligt hvor meget ting barn ophobes, og holde et kid's værelse ryddelig og velorganiseret er ofte en konstant udfordring. Passende reoler er en stor hjælp. Installere hylder, som er let for dig og børnene til at få adgang til, giver masser af opbevaring uden at optage for meget plads og tilføje en sød touch til rummet.

Revolverende bogreoler

Revolverende bogreoler er runde, fritstående og kræver ikke nogen installation til vægge. Placer en i det hjørne, hvor børn kan gå og spin bogreoler for at gennemgå og udvælge bøger. Revolverende bogreoler lavet til et barns værelse er korte, så der er ingen høje hylder, at børn ikke kan nå. De er ikke kun godt for at holde bøger, men du kan også bruge dem til at gemme kids' dvd'er og cd'er.

Opbevaring bøtter

Almindelige hylder ikke er ideelle til opbevaring af legetøj. De bliver rodet, og ting falder; men hvis du linje hylderne med opbevaring bøtter, kan du gemme alle mulige ting. Funktionen bøtter næsten som skuffer, så du kan nemt smide i legetøj. Du kan selv mærke baljer og bruge én for legetøj, én for bøger, en for håndværk og så videre. Opbevaring bøtter kommer i masser af farver, så du kan finde en farve til at matche rummet eller bruge flere farver.

Slynge hylder

Slynge hylder kan være den mest rumligt økonomisk form af bog hylder. De fungerer stort set som et magasin rack, hvor bøgerne er afholdt ansigt frem. Dele af overlappende slynger hold en masse bøger uden behov for omfattende og pladskrævende hylder. De er lavet så den øverste halvdel af bøger er synlige, så børnene let se og gennemse deres bøger. Slynger er typisk lavet af lærred sæt i en træramme, der sidder på jorden. Lærredet er rart, fordi det gør slynge reoler enhed lightweight og fjerner frygt for skarpe kanter og hjørner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com