Sådan Care for Gerbera Tusindfryd med blad skimmel

October 29

Gerbera Bellis er en smuk tilføjelse til en have. De lyse farver og bløde duftstoffer laver smukke buketter, der kan vises indendørs samt. Men som andre blomster, Gerbera margueritter kan blive smittet med forskellige blad forme, der er skadelige for deres generelle sundhed.

Instruktioner

Sådan Care for Gerbera Tusindfryd med blad skimmel

•IDENTIFY type af mug, der har udviklet sig på bladene. Tre fælles skimmel sygdomme, der kan påvirke gerbera Tusindfryd er grå meldug, leaf spot svamp og hvide meldug. Hvis du er usikker eller ude af stand til at bestemme, hvilken type skimmelsvamp påvirker dit anlæg, har en person, som din lokale blomsterhandler, diagnosticere typen for for dig.

•Fjern de ramte områder af anlægget samt de døde blade og andet snavs omkring anlægget på jorden.

•Tør enkelt blade af planten. Typisk, dette trin kan opnås med en lille blødt håndklæde. Pat bladene forsigtigt for ikke at forårsage yderligere skader på planten ved at rive bladene.

Kil niveau af fugtighed i luften, at planten er udsat for, hvis muligt. Hvis vokser planten indendørs, Placer planten nær en affugter. Hvis anlægget er udendørs, kan det kræve omplantning til en anden placering.

•Anbring anlægget således, at der er tilstrækkelig ventilation for alle udsatte overflader af anlægget. Så luften kan bevæge sig frit omkring planten vil hjælpe med at opretholde tørre blade overflader.

Tips & advarsler

  • Forskellige plante forme overføres mellem plante overflader af luften. Hvis dit anlæg har været udsat for sådan en type skimmelsvamp er det vigtigt at behandle anlægget så hurtigt som muligt til at forhindre yderligere skimmelvækst. Ikke vand dine planter fra oven som denne årsager, luftfugtighed at blive fanget på kronblade og blade, dermed forværrer problemet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com