Hvordan til niveau et blomsterbed

October 29

Hvordan til niveau et blomsterbed

Blomsterbede tilføje farve og skønhed til mange hjem. Når du opretter din nye blomsterbed, er en bekymring, om sengen er niveau. Størrelse og placering kan nemt afhjælpes under planlægningsprocessen. Dog er det næsten umuligt at niveau en allerede plantet blomsterbed. Ujævn senge ser klumpet, forklejne blomster skønhed. Hvis du har et retfærdigt niveau værftet til at begynde med, er denne opgave enkle. For yards med større skråninger er støttemure eller hævet blomsterbede bedre muligheder.

Instruktioner

•Draw disposition af dit blomsterbed på græs med spraymaling. Fjerne græsset i denne disposition af enten grave det ud med en flad-kantet skovl eller sprøjtning herbicid på det.

•Hammer en aktiepost i haven sengen højeste ende indtil toppen er flugter med jordens overflade. Flyt 1 til 2 fod over og begynder hamren i et andet spil. Læg en plan oven på den første spil. Holde niveauet lige. Hammer det andet spil i, indtil det hviler på toppen og viser to spil toppe er niveau.

•Flyt en anden 1 til 2 fødder ned og hammer i en tredje spil. Brug plan for at placere stakes' toppe i samme højde. Fortsætte, indtil der er stakes på tværs af hele længden af blomsterbedet. Hvis dit blomsterbed er bred, arbejde dig vej i hele dens bredde, ved hjælp af denne teknik.

•Lay haven kant omkring blomsterbedet. Bruge mursten, sten eller tømmer. For at holde kantning forsvarligt på plads, skal du grave en 1 - til 2-tommer dyb grøft omkring blomsterbedet med en skovl. Gøre skyttegrav så bred som den kant, du bruger. Placer kantning i renden. Hvis blomsterbedet er på skrånende grund, grave dybere skyttegrav mod bunden af bakken. Bruge stabelbare mursten eller sten til at opbygge den nedre ende af blomsterbed, hvilket gør det fladt og niveau i hele den øverste overflade. Højden af kantning skal passe til stakes rundt i sengen.

•Pour muldjord i haven sengen. Glat muld med en haven rake, således at overfladen er niveau med toppen af indsatserne. Enten fjerne stakes eller hammer dem yderligere ned i jorden, så de ikke er synlige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com