Hvordan du fjerner pletter fra en hvid skjorte

October 29

Alle har en, en pæn hvid sprød skjorte, som du frygter at komme farves. Hvide skjorter er let plettet af mad og sved. Timing er vigtig for at fjerne pletter fra en hvid skjorte. jo før kan du få det i vask, jo bedre dine chancer. Vær forsigtig, men at anvende de passende retsmiddel baseret på typen plet du beskæftiger sig med.

Instruktioner

•Pretreat din farves hvid skjorte. Inden du sætter din hvide skjorte i vaskemaskinen forbehandle de farvede område. Prøv at bruge nogle vaskemidler eller en pletfjerner direkte på de farvede område. Dette er en særlig god teknik til de grimme gule pletter, der udgør i området armhule.

•Medtagelse nogle fortyndet blegemiddel eller 1/4 kop bagepulver i vask, når du forsøger at fjerne en hvid skjorte pletten. Ikke bruge blegemiddel, dog, hvis pletten er relateret til sved, fordi blegemiddel lige tendens til at blive mørkere sådanne pletter.

•Pretreat vin pletter med en pletfjerner og lad skjorten blød i 30 minutter før du lægger det i vaskemaskinen. Vin pletter er notorisk svære at fjerne. Det får du en vin pletter på din skjorte, prøv at suge så meget vin som muligt ved at duppe området når pletten sker. Du kan også prøve at bruge sodavand eller hvid vin direkte på den hvide skjorte pletten, lige efter du har renset det op.

•Brug den passende pletfjerner for pletten. Forskellige plet fjernelse kan være bedre for forskellige pletter. Tag et kig på flasken at se hvis din pletfjerner er gearet til at pletten du beskæftiger sig med. Når du har valgt den korrekte pletfjerner, brug pretreament trin tidligere skitseret for at fjerne pletten fra din hvide skjorte.

•Pas med sarte tekstiler når de forsøger at fjerne en plet. Hvis din hvide t-shirt er lavet med stof som silke eller uld, tage det direkte til et renseri og fortælle medarbejderen er hvad slags pletter det. Vask disse elementer i en vaskemaskine kan forårsage for meget skade på din beklædningsgenstand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com