Sådan installeres en lys med ingen jordledning i væggen

October 29

Et lys armatur kan levere nødvendige belysning i et centralt område af dit hjem. Hvis du vil installere en lys stativ uden nogen ekstra ledninger, forbinde de to ledninger på den lampen direkte til de to ledninger fra en elektrisk samledåsen. Samledåsen er allerede i en væg panel, så der kræves ingen særlige ledninger--bare fjernelse af panelet og tilsætning af armaturet over det. Et par husholdning værktøjer er alt, der kræves.

Instruktioner

•Find en vægpanel dækker en elektrisk samledåsen i hjemmet--wall panel er typisk på brystet niveau og findes i stuer, huler og andre åbne områder af huset.

•Ansigt til sikringsboksen og pull sikringen eller tur circuit breaker, som fornødent til at skære elektricitet til området af huset hvor panelet væg er. Kontroller, at der er ingen elektrisk strøm ved at dreje på lyskontakter, skrivebord eller tabel lamper og andre apparater, stik i forretninger i området.

•Fjern de skruer, der holder væg panel til væggen med en stjerneskruetrækker. Trække panelet væg ud.

•Sæt den sorte sonden af en elektrisk signal meter mod udsatte slutningen af den sorte ledning, der er inde i hullet nu afsløret af vægpladen. Placer den røde sonde af meter mod den røde ledning, der er også i hullet. Bekræfte, at der er ingen elektrisk aktuelle kommer fra ledninger ved at observere nål på måleren.

•Wind udsatte slutningen af den sorte ledning fra inde i hullet omkring allerede strippet og udsatte slutningen af den sorte ledning knyttet til belysning fastholdelsesanordningen. Vind udsatte slutningen af den røde ledning fra inde i hullet omkring den allerede strippet og udsatte ende af den røde ledning knyttet til belysning fastholdelsesanordningen. Twist en skrue fane uret over hvert par af snoede ledninger indtil modstand kan mærkes.

•Skub ledninger inde i hullet. Sted på bagsiden af belysning fastholdelsesanordningen på væggen over hullet. Skrue træ skruer gennem hullerne i parenteserne omkring belysning fastholdelsesanordningen og ind i væggen, bruge Phillips skruetrækker. Skrue en pære (eller pærer) i armaturet. Gendanne den elektriske strøm til området fra sikringsboksen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com