Sygdomsresistente tomatsorter

October 29

Sygdomsresistente tomatsorter

Sygdomsresistente tomatsorter er ikke modtagelige for mange af de sygdomme, der kan spredes i hele en have, dræbe dine planter og spilde alt det arbejde du har lagt i dem. Nogle af de sygdomme, der påvirker tomater omfatter blad forpester, leaf visnesyge, meldug og root rot. Vælge fra en bred vifte af sygdomsresistente tomater, der vokser godt i næsten ethvert område.

Bedre dreng

Bedre er dreng en af de større tomatsorter. Dette er tomat for dig, hvis du har en tyk skive på en hamburger eller sandwich. En plante vil producere en hel pounds af tomater afhængigt af de vækstbetingelser. Spil denne vifte af tomatplante ved hjælp af enten et bur eller et træ spil og bånd, da det vil få meget tunge, når den producerer frugt. Altid holde tomater fra jorden til at beskytte planterne mod sygdom og også til at forhindre enhver eksisterende sygdom i at sprede sig til andre planter i din have. Bedre er dreng resistente over for de fleste tomat plantesygdomme. Denne sort har undertiden problemer med slutningen rot, men, men det er normalt en hurtigt løses problemet. Test din jord for at sikre den har nok calcium i den. Tilføje nogle benmel til jorden før plantning hvis mangel på calcium er et problem. Mangel på vand kan også forårsage ende rot. Giv din tomatplanter masser af vand, især mens tomaterne er ved at udvikle.

Celebrity

Celebrity er tomat for gartnere, der ikke ønsker at sætte deres tomatplanter--anlægget er så lille, at det ikke behøver støtte. En af fordelene ved denne tomat sort er, at det er en tidlig producent, tager kun cirka 70 dage at udvikle modne tomater. Celebrity er resistente over for mange sygdomme, herunder alternaria leaf spot, verticillium visnesyge, tobak mosaik virus og fusarium visnesyge.

Roma

Roma tomat er en ideel tomat til at vokse hvis du kan lide at gøre en masse saucer. Roma tomater er små, aflange tomater, der er meget kødfulde og har meget få frø. De er ikke så saftig som andre tomater, hvilket gør dem egnede til saucer. Roma tomater er resistente over for verticillium visnesyge og fusarium visnesyge. Spil dine Roma tomater, når du først omplante dem udendørs. Ejerkrav bidrager til at støtte anlægget, som det vokser og holder nogen frugt fra jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com