Sådan reparation Garage døre

October 29

Mange mennesker har ingen idé om hvordan du kan reparere en garageport, og i nogle tilfælde kan eksperthjælp være påkrævet. Men der er et par enkle ting, du kan tjekke før du kalder en service professionel.

Instruktioner

Oplysninger om reparation af en garageport

•IDENTIFY din dør. Der er to grundlæggende typer af garageport: træ og stål. Der findes mange forskellige variationer i stil. Alle nyere modeller har paneler følgeskab af hængsler, således at de kan rulle op og ned, men lejlighedsvis gamle gammeldags enkelt panel swing-up døren stadig kan findes.

•Look for de hurtige løsninger. Der gør flere det selv muligheder når det kommer til at reparere en garageport. Brudt eller mangler hængsler kan fast eller erstattet hurtigt med et par håndværktøj, så kan rullerne; den største bekymring er matchende størrelse og omkreds præcist. WD-40 er et godt smøremiddel for stiv eller pibende døre.

•Recruit nogle back-up. Foråret system repair er langt mere kompliceret (og farlige). Du skal bruge en helper, og bør støtte døren mens servicering fjedre. Sørg for at du har sikkerhed kabler gevind gennem midten af spiralfjedre for sikkerhed. Disse gamle stil springs kan svække med tiden og bryde uden advarsel, så brug ekstrem forsigtighed!

•Følg instruktionerne. Torsionsfjedre kræver omhyggelig justering, så sørg for at læse manualen for din særlige dør til korrekt sat foråret spændinger. Det er afgørende for en sikker og korrekt drift af døren. De fleste garage døren reparationer bør ikke tage mere end et par timer for grundlæggende vedligeholdelse reparationer, eller en halv dag med en hjælper for de mere komplekse foråret arbejde.

•Don't komme over dit hoved. Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan reparere en garageport, med alle midler kalde en pro. Garageporte er tunge og fjedre er meget spændt, og du ønsker ikke at risikere en skade dig selv eller andre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com