Dracaena Marginata med brune blade

October 30

Dracaena Marginata med brune blade

Dragon tree (Dracaena marginata) begynder livet som en TOT af lange og tynde blade, men grene og udvikler kufferter som det aldre, vokser til 20 fod høje. Disse blade er smalt kantede med rødt i typen arter, men tilføjer en ekstra gul stribe for "Tricolor" kultivar eller en mere flammende band røde for "Colorama." Alle disse dragons vil få pustet, hvis venstre out-of-doors i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner lavere end 10 til 12, og er normalt dyrkes som potteplanter. Brun eller brune blade kan være forårsaget af en række spørgsmål.

Aldrende Dragon

Hvert blad på en dragon tree bor omkring to år. Derfor vil de laveste dem, som også er den ældste, tørre op og aflevere når deres tid kommer. Der er ikke meget du kan gøre ved slags browning, og det gør ikke ondt plantens naturligt lean og langbenet look. Hvis du foretrækker kort og squat, du kan skære grenene tilbage, og de skal producere nye blade under cut.

Overhældt eller dehydreret dragen

Brun spids på bladene er ofte forårsaget af enten over - eller under-vanding. Da denne dragon foretrækker skal holdes på den tørstige side, problemet er normalt for meget fugt i stedet for for lidt. For at undgå at sætte sin flamme, vand planten kun når jorden er tør mindst 2 inches under overfladen. At holde anlægget i en let jord, der indeholder masser af sand eller strimlet bark vil også hjælpe. Hvis der er brune prikker samt tips på bladene, din dragen er mest sandsynligt dehydreret i stedet, som du kan forhindre ved vanding det når at top 2 inches er tørt.

Den forgiftede eller bøvet Dragon

Fluor kan være godt for din dentin, men det er ikke godt for din dragon tree, og vil også skær sin tips med brun. Hvis dit vand er fluor, kan du samle regnvand til dine planter i stedet eller bruge et omvendt osmose filter til at rense dit vand. En ophobning af salte i jorden, normalt på grund af over fodring, kan også forårsage sådanne bruning. For at forhindre det, befrugte din plante med en all-purpose stueplante mad kun en gang om måneden fra forår til efterår, ved hjælp af bare 1/2 teskefuld krystaller per gallon af vand. Ikke fodre den på alle i løbet af vinteren.

Den kølige Dragon

Taler om vinteren, ikke placere din dragon tree, hvor det vil blive ramt af eksplosioner af kold luft, når dørene åbner og lukker. Indefrysning nætter, Sørg for bladene ikke røre nogen vinduesglas. Dem at blødgøre og curl når de bliver brune har normalt været ramt af pludselige kolde. Holde dragon træet er lidt tilbage fra ruderne normalt en sikker satsning, som det foretrækker indirekte lys til fuld sollys alligevel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com