Hvordan man kan spare en Pin egetræ fra klorose

October 30

Hvordan man kan spare en Pin egetræ fra klorose

Et symptom, at noget er gået galt med en pin eg (Quercus palustris) er et træ fyldt med gule blade. Selvom det er sjældent plaget af andre sygdomme, pin eg ofte bukker under for klorose. For at identificere problemet, ser til jorden som en primær synderen, der har bør for tweaking så at du kan gendanne din pin eg sundhed.

Gule blade, røde Flag

Uanset hvor pin eg vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 8, er det modtagelige for klorose. Næringsstof udskejelser og mangler eller en høj jord pH kan forårsage klorose. For meget kalium og fosfor kan også forårsage pin oak blade bliver gule, så kun anvende goedninger, der indeholder disse næringsstoffer, hvis jord-test resultater viser behovet. Undgå at tilføje kalksten og nitrat-baseret gødning omkring pin eg, fordi de kan også vise sin bladene gule. En jernmangel er en primær kilde til klorose. Selv når der er tilstrækkeligt jern i jorden, har pin eg problemer med at absorbere jern, hvis jord pH er over 7,0.

Spray bladene

Du kan behandle pin eg gule blade ved at sprøjte dem med en jernholdige sulfat løsning. Typisk, Bland 2 ounce af jernholdige sulfat 3 gallon af vand. Hvis du tilføjer et par dråber mildt opvaskemiddel, vil løsningen nemmere overholde bladene. Bruge en spray applikator, at frakker blade med en fin tåge, så du ikke kan brænde bladene. Du kan se resultater så snart 10 dage, men dette er ikke en one-shot kur; Du kan være nødvendigt at gentage behandlingen efter etiket retninger. Fordi dens modne højde kan nå 70 fødder, er sprøjtning kun praktiske på unge træer.

Behandle jorden

For at sænke jord pH, anvende 2 pounds af 96 procent svovl pr. 100 kvadratfod, en gang i April og en gang i September. Du kan eventuelt anvende strygejern Chelat at afbøde virkningerne af høje jordens pH-værdi ved at gøre tilgængelige jern mere let absorberes gennem pin eg rødder. Typisk i jordbund med en pH-værdi højere end 7,0, anvende op til 2 pounds af jern Chelat omkring hvert træ inde linjen drop og vand det i godt. Som Blandtegning sprays, jord behandlinger er midlertidigt helbredelsesmetoder for klorose og skal gentages efter etiket anbefalinger til at opretholde sunde pin egetræer.

Tilføre stammen

Trunk injektioner arbejde som opreklameret skud, der foretager korrigerende kemikalier, primært ammonium jern citrat, direkte ind i et træ næringsstof transportsystem. Purdue University andelsselskab Extension Service anbefaler trunk injektioner som en effektiv behandling af jern klorose, selv om henstillingen indeholder klassificering som en semi-permanent løsning. I det tidlige forår før en pin oak blade, bruge lidt 3/8-inch for at bore 1/2 til 1 tommer dybe huller i pin eg trunk. Beregn hvor mange huller at bore efter etiket retninger, og Indsæt en kapsel eller patron i hvert hul. Som en retningslinje behandle 10 kapsler typisk en 14-tommer-diameter træ. Eventuelt kan du leje en certificeret arborist eller professionel træ service at tilføre dit træ.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com