Pleje af Mandevilla planter i sommeren

October 30

Pleje af Mandevilla planter i sommeren

Mandevillas er kraftig slyngende vinmarker er dækkede af store rørformede blomster hele sommeren. De er hårdføre kun i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9 og 10, så de behandles som enårige eller dyrkes i container planter andre steder.

Plantning Mandevillas udendørs

Mandevillas vokser bedst i rig, veldrænet jord i fuld sol til halvskygge. De har brug for noget at klatre op, så et spil, gitter eller wire vil være behov for støtte. Mandevillas bør ikke plantes uden for, indtil temperaturen blive over 50 grader Fahrenheit.

Stigende Mandevillas i containere

Mandevillas udføre godt når de plantes i store, veldrænet containere fyldt med kvalitet pottemuld ændret med tørv eller kompost. De klatring vinstokke kræver en spil eller espalier. Beholderen kan blive toptunge når vinstokken udfylder, så det er en god idé at beholderen anbringes i et beskyttet sted eller til at forankre det på en nærliggende væg eller post.

Igangværende sommer pleje

Mandevillas skal vandes tit nok for at holde jorden fugtig, men ikke klæg. Ved hjælp af gødning formuleret for blomstrende planter når plantning og igen i midsommer tilskynder rigelige blomstrer. Fælles skadedyr omfatter vægte, whiteflies, mealybugs og røde spider mider.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com