Citrus & citron træer

October 30

Citrus & citron træer

Farverige citrus og citron træer giver vitamin C-pakket frugt. Højde og størrelser varierer afhængigt af citrus træ. Men de fleste citrustræer nå højder på omkring 15 fod høje. De fleste af disse træer har slanke grene og mørke grønne løv. Citron- og appelsintræer trives i Florida, Arizona og Californien, men mange typer af citrus træer vokse i hele USA.

Lissabon citron

Lissabon citron træet stammer i Portugal. Det blev bragt til andre områder i hele verden i 1800-tallet. Folk begyndte vokser træet i Australien i 1824. Lissabon citron træer har mørke-grønne blade og producere lyse-gul, cirkulære - eller aflang-formet citroner. Ligesom andre citroner har disse en syrlig, sur smag. Træ producerer frugt fra februar til maj hele året. Dette træ har brug for fuld sol og fugtigt veldrænet jord.

Mexicansk Lime

Mexicansk lime tree oprindelse i Indo-Malaya-regionen og det blev bragt til Nordamerika i 1800-tallet. I dag vokser denne kalk træet godt i varme områder i Amerika fordi træet er følsomme over for koldere temperaturer. Dette træ trives i Florida og Arizona. Det foretrækker fuld solskin, men tilpasset til forskellige typer af jord som f.eks sandy eller fugtig. Limes bruges ofte til at give smag kød, kolde drikke og fisk.

Kumquat

Kumquat træer kan have sin oprindelse i Kina. Dette træ var engang tænkt som en busk, men dens klassifikation blev ændret til et citrus træ i 1915. Løvet er mørke-grøn og dens hvide blomster blomstre i foråret. Kumquat træer producerer sweet-syrlig frugt, der har en orange og rødlige peel. I modsætning til mange andre citrus træer er kumquat mere tolerante over for kulde. Dette træ kan overleve i temperaturer så lavt som 10 grader F. Nogle sorter indeholder Nagami og Hong Kong. Dette træ vokser godt i fugtigt veldrænet jord og fuld sol.

Meyer Lemon

Myer citron træer oprindelse er ukendt, men dette træ blev bragt til Kina og USA i 1900-tallet. Træerne spredt ud hele snarere end dyrkning tall og løvet er mørke-grøn og tornede. Space disse træer 8 til 10 fod fra andre træer for at forhindre fortrængning. Dette træ producerer mindre syrlig frugt sammenlignet med andre citrontræer, endnu citroner ser næsten identisk med andre typer af citroner. Meyer citron træer vokse godt i Arizona, Texas og Californien. Disse træer nyde fuld sol til halvskygge. Meyer citron træer har tilpasset forskellige type af jord, som alkalisk, surt eller neutral.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com