Hvordan man kan fjerne oprustning i en Pellet komfur brænde Pot

October 30

Hvordan man kan fjerne oprustning i en Pellet komfur brænde Pot

Pilleovne drop automatisk pellets i en brænde pot, hvor de antænde oprette den ild, der varmer hjemmet. Antallet af piller, at falde i gryden og mængden af luft blæst ind i det bestemme effektiviteten af ovnen. At holde brænde pot, rene og fri for oprustning og klinker vil sikre brændeovn fungerer korrekt. Udføre disse vedligeholdelsesrutiner, kun når ovnen er lukket ned og ingen ild.

Instruktioner

•Træk håndtaget eller tryk på knappen på fronten af ovnen, der åbner i bunden af brænde pot. Ash vil falde fra puljen i aske skuffen.

•Åbn komfur døren. Køre en smal spartel eller skruetrækker op og ned langs siderne af brænde pot at skrabe væk enhver aske, der har smeltet og hærdet og har fast til siderne. På måde vil klinker løsne og slippe gennem åbningen i bunden af potten i aske skuffen. Nogle pellet komfur virksomheder levere en værktøj til klinker fjernelse.

•Shut pellet komfur døren og derefter lukke åbningen i bunden af brænde pot. Lyse ovnen som sædvanlig.

Tips & advarsler

  • Gøre til en vane at udføre rutinemæssig vedligeholdelse skridt, hver gang du er ved at lys din brændeovn til at forsikre brænde puljen ikke er fylde med aske eller klinker.
  • Åbn aldrig bunden af brænde puljen, når en brand brænding. Hvis du gør, vil ilden drop i aske skuffen og hurtigt forårsage røg og aske til at flygte fra ovnen ind i dit hjem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com