Hvilke blomster vokser bedst i sommeren Zone 8?

October 30

Hvilke blomster vokser bedst i sommeren Zone 8?

US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 8 er underlagt vintertemperaturer så lave som 15 grader Fahrenheit, og somre kan være varme og tørre med temperaturer over 100 grader Fahrenheit. Mens mange flerårige og årlige blomster blomstre i de koldere dele af foråret og efteråret, er der en række af blomstrende planter, der blomstrer pålideligt i de varmere sommermåneder i zone 8.

Kornblomst

Kornblomst (Centaurea cyanus) er et frit seeding og hurtigtvoksende årlige wildflower, der trives i US Department of Agriculture zone 8. Det vokser op til 24 inches høj i fuld sol. Det har sølvfarvede-grønne blade og producerer blå blomster på lange stængler, der er egnet til skæring i begyndelsen til midten af sommeren. Der findes også sorter med rosa eller hvide blomster. Kornblomst plantefrø i efteråret for forår og sommer blomstrer.

Kosmos

Cosmos (Cosmos bipinnatus) producerer farverige blomster i pink, orange, rød, lilla eller hvid, med nogle dobbelt-blomstrende sorter. Bladene er fernlike, og stænglerne er høje og ruhåret, vokser til 5 fødder. Cosmos planter bliver langbenet og modtagelige for vind skader hvis plantet for tæt på hinanden, så rummet planter 24 inches fra hinanden for de bedste resultater. Cosmos frø har brug for lys til at spire og kan blive dræbt af koldt vejr, så tryk på frø i gennemsnitlige havejord i foråret eller sommeren i stedet for efteråret. Cosmos er tørke tolerant og ofte brugt i lav vedligeholdelse landskaber.

Shasta Daisy

Shasta daisy (Chrysanthemum maksimum) er en sammenklumpe staude, der producerer klassiske hvide daisy blomster på 2-fods stængler i løbet af sommeren. Det vokser bedst i fuld sol i gennemsnitlige havejord. I USDA zone 8 brug for supplerende fugt under den varmeste del af sommeren eller det bliver hvilende. Shasta daisy kan bruges i grænser og wildflower haver. Det gør en pålidelig blomstrende plante for containere.

Blå salvie

Blå salvie (Salvia farinacea) er en blomstrende staude vokser til 3 fod høje. Det producerer spikes af blå blomster om sommeren. Det er hjemmehørende i de ørken regioner i USA og Mexico og foretrækker veldrænet jord i fuld sol.

Laura Bush Petunia

Laura Bush petunia (Petunia X violacea) er en hybrid petunia avlet til at modstå de varme somre af USDA hårdførhed zone 8. De magenta blomster er produceret i hele vækstsæsonen på 2-fods høje planter. Laura Bush petunia udfører bedst og udvikler en busket vane, hvis det er skåret ned med en femtedel en gang om måneden. Det reseeds frit i haven, men er ikke invasiv.

Firebush

Firebush (Hamelia patens) er en hurtigt voksende busk årlige i USDA zone 8. Det producerer hundredvis af klynger af røde rørformede blomster hele sommeren, som er attraktive for sommerfugle og kolibrier. Firebush er meget varme tolerant og er et godt valg for container plantning i fuld sol. Det vokser til 3 fod høj og bred.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com