Hvordan til at disponere over et stort spejl

October 30

Store spejle kan være nyttigt at have, men når du er færdig med dem, det er ikke altid klart, hvordan til at disponere over dem. Mens nogle individer går ind for genbrug spejle, er de ofte forbudt bliver genanvendt for et par grunde, herunder at de ofte skade genanvendelse maskiner. Knuste spejle kan genbruges til andre objekter, herunder mosaikker, lyseholdere og håndholdte spejle. Hvis du har et stort spejl til at disponere over, har du et par muligheder.

Instruktioner

•Break spejl i små stykker. Læg spejlet på en flad overflade og lægge et tykt håndklæde over hele spejlet, hvis det er muligt. Forsigtigt trykke på håndklæde med en hammer. Bære sikkerhedsbriller, en Langærmet trøje og handsker, når du udfører denne opgave. Wrap stykker af knust spejl i avisen. Hvis kanterne er skarp eller ujævn, sted masking tape over dem. Placere avis-indpakkede spejlet stykker i en papkasse. Etiket box med ordet "glas" og sæt kassen på din bremse spildopsamling dag.

• Giv spejl til en anden. Som man siger går, én persons trash er en anden person skat. Enten donere spejl til en sparsommelighed shop eller give det til en person som en gave.

•Break spejl i små stykker og bruge dem i craft-projekter. Brudte spejl stykker er ideelle materialer til mosaikker.

•Sell spejlet. Du kan tage spejlet til en sending butik og få en del af overskuddet, hvis spejlet sælger eller sælge spejlet på en yard salg.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com