Høj, flerårig gule blomster

October 30

Høj, flerårig gule blomster

Høj gul flerårige blomster kan anvendes som accent planter, grænsen planter eller enheder i landskabet. Gule blomster gøre en slående kombination når parret med lilla blade. Stauder spare tid og penge for gartnere, som de vender tilbage år efter år. Nogle stauder vokser fra pærer eller underjordiske jordstængler. Buske, der dør tilbage om vinteren og vokse tilbage i foråret kan bruges som stauder.

Dag Lily

En favorit for gartnere overalt, dag lilje blomstrer fra slutningen af foråret til at falde. Trompet blomsterne er prangende ovenfor lanse-formet lyse grønne blade. Hver stængel har flere blomster. Dag lily kommer i mange farver, herunder nuancer af gul i højder der spænder fra 8 inches til 5 fødder. De tåler tørke og gøre godt i forskellige jordtyper, men vil udføre bedst i veldrænet jord med masser af organisk materiale. Den flerårige dag lily kan leve mange år under optimale forhold. Disse planter er Højtdannede og mange hybrider egner sig til forskellige klimaer.

Peony

Pæoner er uovertruffen i landskabet for attraktive grønne blade og store, voldsom blomstrer. Hybrid gule pæoner er tilgængelige. Pæoner kræver en isnende periode, så de gør bedst i U. S. landbrugsministerium (USDA) hårdførhed zoner 2 til 8 hvor vintrene er koldere. De vokser hastigt i slutningen af foråret til forsommeren, danner en attraktiv højen af grønne blade på planter, der er fra 2 til 4 fod høje. Pæon blomster sidst om en uge, men anlægget vil fortsætte blomstrende i mange år. Pæoner blomstre i fuld sol og tolererer mange jordtyper, så længe de er veldrænet.

Afrikanske Iris

Attraktiv og alsidig afrikanske iris vokser 5 til 7 fod høj når man står i vand og 2 til 3 fødder når de plantes i jorden. Bladene er oprejst, tynd og lanse-formede. Blomster stige på høje stængler og vare et par dage. Selv om de ikke producerer rigelig blomstrer, blomstrer iris hele året i USDA hårdførhed zoner 8-11. De har nogle skadedyr eller sygdomme, men tolererer ikke godt salt eller kystnære betingelser. Iris blomster er typisk hvide, men der findes gul hybrider. Den afrikanske iris er en flerårig plante, der vil vare mange år.

Forsythia

Forsythia er en gule blomstrende busk, der blomstrer rigt i det tidlige forår fra USDA hårdførhed zoner 3 til 8. Gartnere i zone 3 skal bruge hybrid 'Meadowlark' udarbejdet i fællesskab af Universitet i South Dakota og North Dakota Universitet. Sarte gule blomster omfatter filialer af forsythia før bladene vises. Forsythia gør en slående accent plante og kan bruges til grænser og hække. Den modne plante kan vokse til 8 fod høj og er velegnet til mange forskellige jordtyper. Det blomstrer bedst i fuld sol.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com