Fælles enebær træer

October 31

Fælles enebær træer

Nordamerikas enebær træarter har to slags blade, ofte på det samme træ. En slags består af tæt, overlappende skæl der dækker de fire-sidet branchlets, mens den anden er en mere spidse skala, knyttet til branchlet og dreje udad. Disse stedsegrønne enebær træer, samt nogle ikke-hjemmehørende art, er god pryd arter, med evnen til at tage fat i mange typer af jord.

Rocky Mountain enebær

Fælles for hele Rocky Mountain foden, Rocky Mountain enebær (Juniperus scopulorum) vokser til 40 fod, men er typisk mindre end 12 fod bred. Denne smalle konisk form gør Rocky Mountain enebær en attraktiv træ til mange anvendelser. Du kan plante det som et prøveeksemplar træ, form hække og skærme med det eller placere det tæt på fundamenter. Dens evne til at vokse i de fleste jordtyper, med undtagelse af våd jord, gør det muligt at ansætte det næsten hvor som helst på din ejendom. Rocky Mountain enebær kultivarer omfatter "Blue Trail" og "Skyrocket," to typer med blålige blade, ifølge University of Connecticut Plantedatabasen.

Østlige Redcedar

Flere anvendelser fundet for østlige redcedar (Juniperus virginiana) er mange, med de forskellige dele af træet anvendes til indlæg, møbler, kindling, cedar spåner, cedar olie, møl frastødende, parfume, møbelpolish og farvestoffer. Som en landskabspleje træ har østlige redcedar næsten lige så mange anvendelsesmuligheder. Folk bruger det til at markere grænser, skabe hække, skærme og læhegn eller levere dyreliv med husly og mad, for at nævne nogle få. Østlige redcedar er nåletræ med bredeste distribution i øst, vokser i 37 stater, i henhold til den "nationale Audubon Society træer i Nordamerika: Eastern Region." Arter, der tåler de fleste vækstbetingelser og du kan plante det i fuld solskin.

Kinesiske enebær

Kinesiske enebær (Juniperus chinensis) er en fælles landskabspleje enebær træ, med flere sorter, der passer til ethvert antal behov. Arten vokser til 60 fod, men de mange hybrider kan være i form af et træ, busk eller endda små nok til at være bunddække. Kinesiske enebær, indfødte til Japan og Kina, er en noget hårdføre stedsegrønne, stand til at modstå vejr så langt nord som US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 4. Kinesiske juniper er en let træ til transplantation og du kan anvende denne enebær i fugtig jord, noget, som du ikke kan sige om mange af de indfødte nordamerikanske enebær.

Vestlige enebær

Landscapers vil ofte forlader de naturlige bevoksninger af vestlige enebær (Juniperus occidentalis) på plads, når bygge et hjem om muligt. Træ, der vokser til 60 fod, men er ofte meget mindre, er en værdifuld ressource for dyrelivet. Fugle og dyr søge husly i dens lemmer og spiser frø fra kegler. Vestlige enebær er hjemmehørende i vestlige Californien, vestlige Oregon og dele af Idaho og Washington. Træets træ er holdbart og hård, egnet til sådanne formål som hegnspæle og brænde, bemærker National Forest Service.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com